Annons

Sheffield United - Rotherham United: Över 1.0 mål ah första halvlek - Speltips & Rekar

Matchcenter
8 november 2022 at 20:45 - Fotboll, England - Championship
Bramall Lane
8 nov 2022 at 08:05 (Uppdaterad 8 nov 2022 at 22:13) 08/11
11
0

Championship

Chans: 61%
Spelvärde: 104,92%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Till Bet365

Vi fick bevittna en helt fantastiskt galen match på Bramall Lane i helgen där Sheffield United bjöd på en magisk comeback. Hoppas laget fortsätter på ett liknande sätt här för då bör vi kunna få freerolla hyfsat länge.

Mitt spel: Över 1.0 asian hcp mål i den första halvleken.

Det var en helt vild tillställning när Sheffield vända 1-2 till 5-2 mot ligaledaren Burnley senast. Sju mål alltså men faktum är att det fanns så mycket bra chanser att det hade kunnat blivit det dubbla.

Nu ska ett av ligans sämsta lag i min mening (inte minst på bortaplan) försöka stå upp mot detta aggressiva och offensiva United som med tre raka segrar klättrat upp till en tredjeplats i Championship. 

Hemmalaget har två glödheta anfallare just nu i senegalesen Iliman Ndiaye och skotten McBurnie som gjorde ett respektive två senast och toppar skytteligan tillsammans på 9 mål totalt så här långt. Även Ahmedhodzic med förflutet i Malmö FF visar som back otrolig målform med ett senast men bud på flera. Han gjorde även en assist.

Möjliga elvor:

Foderingham; Basham, Egan, Ahmedhodzic; Baldock, Doyle, Norwood, Osborn; Sharp, Ndiaye; McBurnie

Johansson; Harding, Wood, Peltier; Brammall, Wiles, Barlaser, Rathbone, Norton-Cuffy; Washington, Ogbene

I Sheffield United tre senaste hemmamatcher har vi fått se en sprakande första halvlek. Senast 1-2 Burnley innan vändningen kom. Hemmamatcherna innan såg vi 2-2 i halvtid mot Blackpool samt 0-2 Norwich, där man även lyckades komma tillbaka i den andra halvan.

Rotherham har i sin tur haft minst ett mål i halvtid i fyra av lagets fem senaste på bortaplan och kollar vi statistiken ser inte lovande ut inför denna match på Bramall Lane där vi nog kommer få se en otrolig press från start av hemmalaget.

Jag väljer dock Över 1.0 mål ah i halvtid istället för t.ex. att plocka United-ledningen då vi trots den stora dominans laget slarvat en del bakåt och bjudit motståndarna på rätt enkla mål.

Att den här matchen skulle stå 0-0 i halvtid ser jag som högst osannolikt efter det vi fått se på slutet. Får man hål på Rotherham hyfsat tidigt kan det här nog bli en riktigt jobbig kväll för gästerna..

För den som är ny med denna spelform betyder det alltså att vid ett mål får vi pengarna tillbaka och minst två krävs för vinst på spelet. 

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback