Annons

Shamrock Rovers - Djurgården: Draw no bet: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
8 september 2022 at 21:00 - Fotboll, Europa - Europa Conference League
Tallaght Stadium
7 sep 2022 at 08:50 (Uppdaterad 8 sep 2022 at 22:58) 07/09
32
0

Europa Conference League

Chans (1-X-2): 27-33-40%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 2,48
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-0
Bet365 Till Bet365

Tror många sitter på Djurgården tidigt här. Nu tycker jag oddsen har tickat ner så pass mycket att andra sidan blivit intressant istället. Shamrock Rover Dnb jobbas in till ett mysigt pris.

DIF har gått från runt 2,60 ner till nu dryga dubbla degen. Det här känns lite väl slaktat i mina ögon och marknaden kanske underskattar detta irländska lag lite väl mycket.

Klart Djurgården har gjort det bra så här långt men samtidigt får vi inte glömma hur hårt matchat laget varit på slutet och senast mot Sirius var det återigen nära att laget tappade ledningen. Joel asoro hade visserligen en i stolpen och han ser grymt fin ut för dagen. Håll koll Shamrock!

Man blir inte lite imponerad när man kollar Rovers hemmafacit. 6 vinster och 1 oavgjord så här långt i Dublin på Tallaght Stadium. I CL-kvalet krossade man Hibernians från Malta med 3-0. Efter det slog man bulgariska Ludogorets med 2-1, vilket docj ej räckte för avancemang.

Shkupi från Makedonien slog man efter det hemma med 3-1 i EL-kvalet och sedan även 1-0 mot Ferencvaros (1-0), som dock hade med sig 4-0 från mötet i Ungern.

Det är över 1 år sedan som Shamrock Rovers förlorade på hemmaplan. Det var mot Flora Tallin (0-1) i ECL-kvalet., 24 matcher sedan.

Tallaght Stadium har naturgräs och kollar vi Djurgårdens senaste på det underlaget har vi sett att det inte flyter på lika bra som hemma på plasten. Nere i Nicosia var det tidigt underläge och 3-2-förlust, 2-2 i Varberg och 0-0 på Finnvedsvallen i Värnamo.

Spelare att hålla extra koll på är Jack Byrne som leder assistligan i serien. Sedan har Rovers ett gäng målskyttar i Gaffrey, Burke och Mandroiu som övertygat i den inhemska ligan.

Med det höga oddset, den fina hemmastatistiken och Djurgårdens lite svagare insatser på naturgräset så synar jag alltså Shamrock denna inledande gruppspelsmatch. Vi har sett irländarna vinna mot minst lika bra motstånd som DIF här och jag tror många underskattar laget som sagt.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback