Reklam

Sevilla - Valencia: Över 5,5 kort

Matchcenter
10 mars 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio R. Sanchez Pizjuan    Ricardo De Burgos
8 mar 2018 at 22:53 (Uppdaterad 10 mar 2018 at 18:04) 08/03
68
0
Chans: 60%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Fint möte på Ramon Sanchez Pizjuan under lördagen där Sevilla tar emot Valencia i omgång 28 av La Liga. Det brukar kunna smälla i närkamperna när dessa två lag drabbar samman och därför gillar jag den kortlina som 10Bet har att erbjuda.

Om vi börjar med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Sevilla på 69 varningar, vilket ger oss ett snitt på strax över 2,5 kort per match för hemmalaget. Inte helt oväntat är det mittback Lenglet som dragit på sig flest varningar men jag tror att hela backlinjen kommer få problem här mot ett kontringsstarkt motstånd. Blickar vi mot Valencia så hittar vi hela 91 varningar den här säsongen, vilket blir ett skyhögt snitt på nästan 3,5 kort per match. Heta spelare i alla lagdelar hos Valencia där bland annat anfallaren Zaza har dragit på sig 9 gula + 1 rött kort. Han lär ta plats här med tanke på att Santi Mina åkte på en skada senast mot Betis. Helt klart ett plus för kortspelet då han brukar kunna riva upp en del känslor.

Ansvarig domare på Ramon Sanchez Pizjuan under lördagen är Ricardo De Burgos Bengoetxea. Han gjorde sin debut i La Liga 2015 och har denna säsong ett snitt på 4,6 kort per kamp på sina 12 dömda matcher. Ingen av de kortgladaste herrarna i ligan men jag förväntar mig att en matchbild som kommer passa kortspelet som handen i handsken. Två offensivt skickliga lag med en del oslipade herrar defensivt borde ge oss en hel del situationer där ostskivan åker upp ur fickan på De Burgos. Det brukar även smälla en hel del när Valencia gästar just Sevilla på Sanchez Pizjuan. Kikar vi på de fem senaste ligamatcherna här så har vi fått inte mindre än 36 gula + 6 röda kort.

Talar för spelet:

  • Två offensivt skickliga lag som är betydligt sämre i det defensiva spelet. Med en förväntad matchbild där det svänger ordentligt så borde det ge oss bra situationer för kortspelet.
  • Valencia är ett av de lag som dragit på sig flest varningar den här säsongen och de har verkligen heta spelare i samtliga lagdelar. Bland annat anfallare Zaza som dragit på sig 9 gula + 1 rött kort denna säsong.
  • Publiken på Ramon Sanchez Pizjuan brukar kunna höras och det påverkar givetvis både spelare och domare. Dessutom brukar det bli heta matcher mellan lagen på arenan.
  • Sist men inte minst så lutar det åt ett passande väder för kortspelet då det ska regna både under fredag och lördag. En blöt gräsmatta brukar bjuda på ett par extra glidtacklingar.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback