Reklam

Sevilla II - Osasuna: Över 2,25 Mål

Matchcenter
14 januari 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Ciudad Deportiva Jose Ramon Cisneros Palacios
14 jan 2018 at 18:43 (Uppdaterad 14 jan 2018 at 22:00) 14/01
22
0

Chance (over-exact-under): 35-33-32%
Spelvärde: 107,90%
Lägsta spelbara odds: 1,91
Units: 5/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Sen avspark på Ciudad Deportiva José Ramón Cisneros Palacios under söndagskvällen där Sevilla Atletico tar emot Osasuna. Två lag som borde vara väldigt intresserade av en trepoängare och med en del defensiva avbräck så tycker jag att oddset för ett överspel är lockande.

Sevilla Atletico har inte haft någon rolig säsong i den spanska andraligan så här långt då laget placerar sig som nästjumbo i tabellen med endast Cordoba bakom sig. I nuläget är det hela sju poäng upp till Cultural Leonesa på säker mark och därför är det givetvis väldigt viktigt att knipa en trepoängare i dagens match. Vinst i senaste omgången hemma mot Lorca (3-2) men det var inte direkt någon övertygande insats. I det tabelläge de befinner sig i så blir det lite väl mycket vilda västern och det betyder att man blottar sig ordentligt bakåt, speciellt på hemmaplan. Samtidigt ska vi inte räkna bort hemmalaget då de spelar med en hel del energi och kan störa många lag en bra dag. Stort avbräck dock att mittback Alex Muñoz är avstängd här och det är något som helt klart gynnar överspelet.

Osasuna har en stark trupp den här säsongen och det är inget snack om saken att man har siktet inställt på en återkomst till La Liga. De placerar sig dock på en 9:e plats i tabellen och det innebär att man inte kan resa till Sevilla för att nöja sig med en poäng. Dessutom så tror jag inte att man har någon större respekt för motståndet så vi får nog se ett mer offensivt Osasuna än vanligt. De kommer även från ett riktigt målkalas i senaste omgången där de besegrade Valladolid (4-2) på hemmaplan. En mycket fin insats i det offensiva spelet där nyförvärvet David Rodriguez äntligen fick sätta dit ett par bollar. Lagets näst bäste målskytt Fran Merida är avstängd här men jag skulle utan tvekan påstå att det är mer av ett defensivt avbräck. Dessutom så saknar man även Javier Flaño, Fausto, David García och Aitor.

Talar för spelet:

  • Två lag som är i stort behov av en trepoängare kring olika streck i tabellen. Ett oavgjort resultat borde inte vara av intresse.
  • Båda lagen kommer från två ordentligt målkalas i sina senaste matcher.
  • Defensiva avbräck hos båda lagen inför kvällens möte.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback