Reklam

Sevilla - Celta de Vigo: Över 5,5 Kort

Matchcenter
7 oktober 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio R. Sanchez Pizjuan    Pablo González
7 okt 2018 at 13:40 (Uppdaterad 7 okt 2018 at 22:35) 07/10
16
0
Chans: 65%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Ramon Sanchez Pizjuan bjuder på fint möte under söndagen då Sevilla tar emot Celta Vigo. Vi brukar få se tuffa och täta matcher mellan dessa lag på arenan och det passar bra för vårt spel i matchen.

Om vi inleder med att kika på lagens kortsnitt den här säsongen så har Sevilla samlat på sig 21 varningar så här långt, vilket ger oss ett snitt på exakt 3 kort per match. Ett högt snitt och i toppen av kortligan hos Sevilla hittar vi mittfältaren Roque Mesa, som verkligen är tillbaka i La Liga för att göra avtryck. Bollar vi över till Celta Vigo så har de plockat  19 varningar så här långt, vilket blir ett snitt på strax under 3 kort per match. Inga tuffingar på mittfältet för Celta Vigo men i backlinjen har Hugo Mallo plockat 4 kort och framåt har vi en hetsporre i form av Iago Aspas, som fått 3 ostskivor.

Domare i dagens match är ingen mindre än Pablo Gonzalez Fuertes. En ganska orutinerad herre som gjorde sin debut i La Liga under förra säsongen, där han kastade ut ordentligt med kort. På sina 20 matcher snittade han exakt 6 gula kort per match och han var även den domare som visade det röda kortet flest gånger. Kikar vi till den här säsongen så har han dömt tre matcher så här långt och snittar 4 kort per match. Inget högt snitt men vi får inte stirra oss blinda på detta, utan istället kika på vilka drabbningar han dömt. Alaves - Betis (4 kort) var en väldigt snäll tillställning och mötet Atletico - Huesca (2 kort) tappade sin heta redan efter halvtimmen spelad, då Atletico hade en 3-0 ledning. Mer känslor i Leganes - Villarreal där det kastades ut hela 7 kort.

Tidigare möten på Ramon Sanchez Pizjuan mellan dessa två lag har bjudit på tuffa och täta matcher, vilket jag tror vi får se även i afton. Sedan har vi en passande domare för att få se många ostskivor i luften. Över 5,5 kort tas med en högre insats till fina 1,80 hos Bet365.

/[email protected]

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback