Reklam

Sevilla - Barcelona: (AH: -1,0) 2

Matchcenter
31 mars 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio R. Sanchez Pizjuan    José González
31 mar 2018 at 18:53 (Uppdaterad 31 mar 2018 at 22:40) 31/03
34
0

Chance (1-X-2) including handicap: 34-33-33%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 2,03
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Toppmatch på Ramon Sanchez Pizjuan under lördagskvällen då Sevilla tar emot serieledande Barcelona. Båda lagen har Champions League som väntar och då tror jag att bredden spelar in väldigt mycket här. Därför ger jag fördel för gästerna.

Sevilla har varit väldigt mycket upp och ner den här säsongen och laget placerar sig först på en 6:e plats i La Liga med 45 inspelade poäng. Det är alldeles för långt upp till en Champions League-plats och därför tror jag att Sevilla sparar på sitt krut till nästa veckas viktiga hemmamatch mot Bayern München. Den matchen spelas redan på tisdag så det innebär att Sevilla har en dag mindre vila än Barcelona, som spelar först under onsdagen. Formen är inte heller den särskilt trevlig då Sevilla kommer in till kvällens möte med två raka ligaförluster i raden, mot Valencia (0-2) och Leganes (1-2). Ingen vidare insats mot Leganes och där drog dessutom Sarabia på sig ett rött kort, vilket innebär att han är avstängd här. Vi lär även få se lite rotation från Montella och då är inte Sevilla ett lag som ska kunna orka stå emot Barcelona. Förutom Sarabia stryker vi är Corchia, Roque Mesa och Sandro Ramirez.

Barcelona tågar på i toppen av tabellen och har just nu hela elva poäng till godo på tvåan Atletico Madrid. Fin form med tre raka vinster på kontot och det var en mycket behaglig trepoängare som laget tog innan landslagsupphållet då de slog Athletic Bilbao (2-0) på hemmaplan. Förutom att de har ett mycket giftigt anfallsspel så börjar de även sätta försvarsspelet med tre raka nollor. De släpper inte alls till lika många chanser under Valverde och har ett mer defensivt tänk, framförallt på bortaplan. Kikar vi till matchtruppen så stryker vi idag Digne och Busquets som går skadade. Det fanns även frågetecken för Messi men han finns med i matchtruppen och är han hel så lär det troligtvis även bli så att han tar plats i startelvan. Han spelade ingenting mot Italien i förra veckan och avstod även landskampen mot Spanien på grund av lite känningar.

Talar för spelet:

  • Sevilla har nog mer eller mindre gett upp ligaspelet för den här säsongen. Fokus ligger utan tvekan på tisdagens CL-match mot Bayern München. Det borde innebära rotation från Montella.
  • Båda lagen har Champions League till veckan men Barcelona spelar först på onsdag och därför kan de nog lägga lite mer krut på dagens match. De vill nog inte bjuda in Atletico Madrid i onödan.
  • Det lär nog bli en del rotation från båda lagen och då blir bredden otroligt viktig. Inget snack om att Barcelona har den bredare truppen av dessa två.

Talar emot spelet:

  • Messi är en av världens bästa spelare och det är klart att det kommer märkas om Valverde väljer att vila honom. Även fast en anfallstrio med Dembele, Coutinho och Suarez är riktigt vass.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback