Reklam

Sevilla - Barcelona: 2 (1-0)

Matchcenter
12 augusti 2018 at 22:00 - Fotboll, Spanien - Super Cup
Stade de Tanger (neutral)    Carlos Del Cerro
12 aug 2018 at 20:13 (Uppdaterad 12 aug 2018 at 23:59) 12/08
37
0
Chance (1-X-2) including handicap: 20-30-50%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss:
Interwetten Spela nu hos Interwetten
Den spanska supercupen spelas under söndagen och det görs på neutral mark då Sevilla och Barcelona drabbar samman på Stade de Tanger i Marocko. Sevilla har en ganska svag trupp i mina ögon och därför tror jag på en enkel seger för katalanerna här.

Barcelona blev totalt förnedrade av Real Madrid i den spanska supercupen förra säsongen där marängerna vann med klara 5-1 över två möten. Nu är motståndet ett annat och även spelreglerna är annorlunda. Det blir bara ett möte och denna match spelas på neutral mark i Marocko. Fördel för Sevilla med ett möte men samtidigt så tycker jag att Barcelona har en trupp som är ljusår bättre än den som Sevilla har. En del plumpar på försäsongen för Barcelona i träningsmatcherna men då ska vi komma ihåg att de spelat både ett b-lag och c-lag mot tufft motstånd. Nu är alla stjärnor tillbaka i träning och då borde vi få se ett helt annat lag från Valverde som vill ta sin första titel för säsongen. 

Sevilla hade ingen rolig fjolårssäsong då laget landade på en blek 7:e plats i La Liga, bland annat bakom ärkerivalen Betis som skrapade ihop två poäng mer. Nu laddar de inför en ny ligasäsong och de gör det med en ny tränare i form av Pablo Machin, tidigare i Girona. Det kan ta sin tid att spela ihop laget men framförallt tycker jag att Sevilla har en sämre trupp än under fjolåret. Först och främst har de tappat Lenglet, som gick till just Barcelona. En mittback som var otroligt bra förra säsongen och väldigt svår att ersätta. Dessutom har de sålt Correa till Lazio, och det tycker jag är ett otroligt tufft tapp. Han hittade på det extra som behövs i den här typen av matcher, där Barcelona kommer äga mycket boll. Plus till Sevilla att de hunnit värma upp med lite spel i Europa League men jag tror inte att de räcker till här oavsett.

Barcelona -1,5 spelas till 2,15 hos Interwetten!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Höga odds
  • smidig hemsida

Kommentarer

Feedback