Reklam

Sevilla - Atlético Madrid: Över 5,5 kort

Matchcenter
25 februari 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio R. Sanchez Pizjuan    Juan Martínez
25 feb 2018 at 12:10 (Uppdaterad 25 feb 2018 at 22:34) 25/02
95
0
Chans: 60%
Spelvärde: 107,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Mycket fint möte på Ramon Sanchez Pizjuan under söndagskvällen då Sevilla tar emot Atletico Madrid. Det brukar bli heta känslor mellan dessa två lag och det finns mycket som talar för ett nytt kortregn i afton.

Tar vi och kikar på lagens kortsnitt den här säsongen så hittar vi Sevilla på 61 varningar efter 24 spelade omgångar, vilket ger oss ett snitt på nästan exakt 2,5 kort per match. Inte helt oväntat är det mittback Lenglet och mittfältare Pizzaro som toppar den listan hos hemmalaget. Blickar vi mot Atletico Madrid så har de samlat på sig 64 varningar den här säsongen, vilket ger oss ett snitt på strax över 2,5 kort per match. Högt snitt för att vara ett topplag men Atletico är ett lag som spelar väldigt fysiskt så det är väl ingen större skräll egentligen.

Går vi vidare med att kolla på tidigare möten lagen emellan så ser vi att det haglat kort. I senaste cupmötet på Ramon Sanchez Pizjuan fick vi se 8 gula kort och i fyra av de fem senaste matcherna så har vi klivit över 5,5 kort. Vi borde dessutom få lite "gratiskort" idag då en del spelare står på fyra varningar och inte har något emot att bli avstängd när det nu vankas veckomatcher. Det brukar ändå bli rotation i dessa matcher och då kan man lika gärna passa på att nolla sina varningar. Två av dessa spelare är Thomas och Griezmann hos gästerna, som säkerligen vill vara gröna mot nästa helgs viktiga match mot Barcelona.

Avslutar vi med att kika till domaren i detta möte så är det Juan Martínez Munuera som håller i pipan. Han snittar nästan exakt 6 kort per match den här säsongen och då ska det nämnas att han dömt ett par riktigt avslagna historier som dragit ned snittet. Bland annat Real Madrid - Sevilla där matchen var avgjord redan efter halvtimmen spelad. Här kommer det bli kamp desto längre och då ska vi kunna få se en del varningar från honom.

Vi spelar hos Unibet där ett gult kort räknas som 1 och ett rött kort räknas som 2. Maximalt antal kort per spelare är 3.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback