Reklam

Serbien - Rumänien: 1

Matchcenter
10 september 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - Nations League - Nations League C
Stadion Rajko Mitic
9 sep 2018 at 11:12 (Uppdaterad 10 sep 2018 at 22:41) 09/09
64
0
Chans (1-X-2): 70-20-10%
Spelvärde: 112,70%
Lägsta spelbara odds: 1,43
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-2
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Serbiens landslag har på några år byggt upp och fått en riktigt bra trupp. Bra kombinerad trupp med klasspelare på många av positionerna. För Serbien och Rumäniens del har man redan spelat en match i Nations League och är nu dags för andra omgången.  Serbien inledde som väntat med vinst senast borta mot Litauen. Den offensiva mittfältaren Dusan Tadic var den enda som skrevs in i matchprotokollet med sitt 0-1 mål. Han hade även chansen att utöka ledningen till 0-2 på straff i 83:e minuten men brände den. Det var ingen tvekan på vilket som var det bästa laget och matchen slutade välförtjänt i 0-1 seger till Serbien.

Offensivt har Serbien förutom Tadic anfallaren Mitrovic som till vardags spelar i Fulham i Engelska högstaligan. Han är i riktigt bra form där han nätat i de senaste tre Premier League-matcherna och ligger för tillfället i en delad skytteligaledning. Serbien har även Milinkovic Savic i truppen och lite oväntat att han var på bänken senast mot Litauen. Han har startplats i klubblaget Lazio och är en av fotbollsvärldens största talanger, absolut framtiden för fotbollen i Serbien. Det skulle överraska mycket om han inte fick speltid mot Rumänien. 

Rumänien har nu fem raka matcher utan förlust. Visserligen var fyra av de fem matcherna på hemmaplan mot bland annat Finland och Sverige. Serbien på bortaplan kommer bli betydligt tuffare. Både Serbien och Rumänien är två defensivt skickliga lag. Serbien har dock både större bredd i spelartruppen men också spetsen i Mitrovic och Tadic. Bättre trupp och hemmaplansfördel gör att Serbien vinner till 1,61!

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback