Reklam

Senegal - Colombia: Bortalaget över 1,5 mål

Matchcenter
28 juni 2018 at 16:00 - Fotboll, VM
Cosmos Arena (neutral)    Milorad Mažić
26 jun 2018 at 05:18 (Uppdaterad 4 jul 2018 at 15:00) 26/06
54
0
Chans: 60%
Spelvärde: 120,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1
Unibet Spela nu hos Unibet

Colombia måste vinna denna match för att avancera. Senegal måste minst få med sig krysset för att ta sig vidare. Räknar med att Colombia kommer gå offensivt och trycka på för vinst. 

Colombia såg väldigt bra ut mot Polen och deras stjärnor James Rodriguez, Falcao och Cuardado levererade verkligen. De körde över Polen med 3-0 och förstörde Polens chanser till avancemang. James stod för två assist, Falcao för ett mål och Cuardado för ett mål.

Colombia spelar rolig, offensiv fotboll. De är ett svårt lag att försvara sig mot då det finns så många kreatörer i Colombias trupp. Spelare som kan göra oväntade saker från ingenting och göra mål från alla möjliga vinklar. Senegals försvar mot Japan senast såg stundtals bra ut och stundtals svajiga ut. En försvarstabbe på Japans andra mål som ledde till att Senegal bara fick med sig en poäng. 

Colombia spelade offensivt redan mot Japan trots en man mindre i i stort sett hela matchen. När de var fullt manskap i matchen mot Polen visade man varför man var favorit i denna grupp på förhand. De spelade övertygande och bjöd publiken på fin fotboll, och de lär inte göra fansen besvikna även i denna match. Mitt speltips i matchen blir att Colombia gör över 1,5 mål till 2 gånger pengarna! 

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback