Reklam

Segeltorp - Visby: 2

30 november 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - Division 1
30 nov 2018 at 09:25 (Uppdaterad 1 dec 2018 at 01:30) 30/11
79
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-3
Unibet Spela nu hos Unibet
Idag har vi en viktig match mellan Segeltorp och Visby i den östra serien. Frågan jag ställer mig är dock om Segeltorp ens vill vinna då ryktet säger något annat. Visby är i alla fall oavsett för mig det lag som har störst chans att vinna.

Segeltorp har varit en av säsongens stora snackisar med tanke på vad man gjorde för värvningar i somras. Nu har man gjort det helt okej såhär långt och ligger just nu på en stabil sjätteplats, endast fyra poäng nedaför allettanstrecket. Frågan är dock om man vill vinna här. Klubben har en ganska hårt ansatt ekonomi och att spela i allettan är såklart inget man kommer att gå plus på. Visby däremot är mer stabila i sin ekonomi och vet vad dem vill. De vill spela allettan och ta sig så långt som möjligt. Man har helt okej form och har spelat klart bättre de senaste veckorna jämfört med vad man gjorde i början. Visby kan med en seger idag i princip säkra spel i allettan och det tror jag också man vill göra. Segeltorp siktar nog på att behålla plats sex i serien, men det kan man lätt bevaka under de sista omgångarna.

Talar för spelet

  • Formen. Visby är klart mer stabila i sina insatser nu på slutet. Segeltorp är i sina bästa stunder riktigt bra, men alldeles för ojämna såhär långt.
  • Vill Segeltorp till allettan? Det är en fråga som är lite känslig såklart, men det som är klart är att det blir en dyr kostnad ifall de tar sig till allettan.
  • Segeltorp har haft tunn trupp på träningarna i veckan och frågan är hur många man ställer upp med ikväll.

Talar emot spelet

  • Visby har varvit mer stabila på slutet på bortaplan, men i grund och botten är de ett hemmastarkt lag som tar sina flesta poäng hemma på Gotland.
  • Segeltorp är i grund och botten ett riktigt bra lag på pappret. Får man allt att stämma i ett eventuellt kval så kan man gå längre än vad de har visat i dagsläget.

Med tanke på förutsättningarna så väljs detta spel. Visby är ett bra lag som har spelat upp sig rejält. Mitt spel blir därför Visby att vinna inklusive övertid/straffar till oddset 1.86 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik
Feedback