Reklam

Segeltorp - Sollentuna: 1

11 november 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
11 nov 2018 at 14:16 (Uppdaterad 11 nov 2018 at 18:21) 11/11
40
0
Chans (1-X-2): 60-17-23%
Spelvärde: 105,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 9-1
22BET Spela nu hos 22BET
Segeltorp tar idag emot Sollentuna och jag tycker man ska ha bra chans. Frågan är bara om det lossnar för det stjärnfyllda lag som innan säsongen på förhand skulle kunna vara ett topplag, men inte riktigt fått det att stämma.

Segeltorp snackades det mycket om innan säsongen då man hade en sommar där man värvade otroligt mycket och också från sina rivaler Huddinge som då också såg ut att få ett lite svagare gäng. Hemmalaget idag har inte alls fått det att stämma i inledningen och ligger faktiskt efter Sollentuna i tabellen. Senast ledde man med 1-2 borta mot Väsby, men tappade i den sista perioden till förlust 4-2. Nu har man ett bra läge till revansch anser jag, men det gäller att hålla uppe spelet i 60 minuter och inte bara i två tredjedelar av matcherna. Sollentuna har gjort en säsong över förväntan, men jag tycker inte man ska dra för stora växlar av det då den östra serien är väldigt ojämn där topplagen är klart bättre än övriga.

Talar för spelet

  • Spetskvalitén i Segeltorp. Man har ett helt gäng med vassa spelare och för mig är det en fråga hur dem kan misslyckas gång på gång. Sollentuna är svaga defensivt och lär få problem med Segeltorps vassa offensiv.
  • De har underpresterat helt klart. Det finns mycket potential i laget och får man bara ihop det är man givna i allettan.
  • Segeltorp vann första mötet på bortaplan mot Sollentuna. Nu fördel av hemmaplan och ska bara vinna detta.

Talar emot spelet

  • Segeltorp är ojämna. Bra i grunden, men har trots allt bara vunnit 3 matcher av 13 möjliga under ordinarie tid.
  • Man saknar förstemålvakten Rasmus Hedström som är borta med en hjärnskakning. Endre är ingen dålig målvakt, men fortfarande rankad som nummer två.

En normal dag ska Segeltorp bara vinna det här. Man är klart bättre på pappret och har man bara inställningen på plats så vinner man. Jag testar Segeltorp att vinna under ordinarie tid till oddset 1.76 hos 22bet.

Lycka till!

/Heden

  • Många betalningsmöjligheter
  • Stort utbud av sporter
Feedback