Reklam

Segeltorp - Enköping: 1

14 oktober 2018 at 16:00 - Hockey, Sverige - Division 1
14 okt 2018 at 04:22 (Uppdaterad 14 okt 2018 at 22:33) 14/10
94
0
Chans (1-X-2): 57-20-23%
Spelvärde: 108,87%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Segeltorp tar under söndagen emot Enköping i en otroligt viktig match. Hemmalaget ligger precis under strecket medan gästerna ligger två placeringar ovanför fast med en match mer spelad. Efter dagens match tror jag Segeltorp klivit om.

Segeltorp är nykomlingar den här säsongen, men man är också en väldigt intressant sådan. Under sommaren har man gjort en rejäl satsning där man plockat stora delar av Huddinges toppspelare och det gör ju såklart att laget borde vara väldigt bra. Jag tycker ändå att man gjort det okej, trots att poängen inte trillat in på löpande band. Man har haft ett tufft spelschema och så sent som i fredags hämtade man in ett 4-0 underläge borta mot Visby till endast en uddamålsförlust. Jag tycker ändå laget visar en härlig moral och att man faktiskt kan bli riktigt bra. Enköping har jag spelat emot flera gånger och senast var i onsdags när de mötte serieledarna som förväntat blev för tuffa. Nu väntar ytterligare en toppkandidat och nu på bortaplan. Jag tror man kommer få det tufft och jag tror faktiskt att Segeltorp vinner ganska bekvämt. Om det blir med stora siffror eller uddamålet visar sig.

Talar för spelet

  • Enköping har alltid varit starka hemma i Bachohallen. Klart svagare på resande fot, vilket jag också tycker att inledningen visat.
  • Spetskompetensen. Här har Segeltorp ett klart övertag. Man har spelare som Måns Krüger, Adam Hansen och Nicklas Nilsson. Det är spelartyper som Enköping saknar.
  • Som jag sa senast så har Enköping haft ett väldigt passande spelschema där man till stor del har mött enbart lag från den undre halvan. Även om laget ser klart mer stabila ut den här säsongen så är det matcher man ska vinna.

Jag sitter och verkligen försöker tänka ut en punkt som talar emot detta spelet, men hittar ingen. Samtidigt som att jag är fullt medveten om att detta inte är spel för en tyngre insats, utan medel. Enköping är ett okej lag och kan rubba många, men Segeltorp bör vinna detta. Jag testar Segeltorp att vinna under ordinarie tid till oddset 1.91 hos ComeOn.

Lycka till!

/Heden

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar
Feedback