Annons

Sebastian Ofner - Jerzy Janowicz: 2 - Speltips & Rekar

Matchcenter
30 augusti 2022 at 17:05 - Tennis, Challenger
29 aug 2022 at 09:59 (Uppdaterad 30 aug 2022 at 18:17) 29/08
97
+1
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 158,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Vilken spännande match och vilket spännande odds!

Otroligt nog, skulle jag säga, är Janowicz bara 31 år gammal. Han har haft ett långt liv som tennisspelare där han aldrig riktigt fått chansen. Han var uppe som 14 i världen för nästan 10 år sen. Väldigt ung ålder som han nästan var topp-10 alltså och han hade varit en topp-10-spelare i många år om det inte vore för alla skador. I synnerhet de knäskador som gjort att han egentligen avslutat karriären. Men nu under sommaren har han försökt lite igen, och jag tror han kan vara på gång. 

Bara spelat några få turneringar i år alltså, Janowicz. I de första gick det inte alls. Kanske ingen skräll. Han har knappt spelat på rätt många år nu bortsett från korta comebackförsök. Men i sin senaste turnering hemma i Polen. Där slog han en ganska bra spelare i första omgången, och pressade sen också en bra spelare i andra omgången. Nu någon vecka senare tror jag att möjligheten att han är rätt bra faktiskt finns. Dessutom, hardcourt här, det borde ge hans serve en liten extra skjuts.

Ofner är en högt rankad spelare men en överrankad sådan enligt mig och framför allt är han ojämn. På sina sämre dagar förlorar han mot ganska svaga spelare på den här nivån och han har många såna svaga dagar och svaga veckor.

Ofner är definitivt favorit. Vi vet ganska lite om Janowicz nivå fortfarande, men förra turneringen i kombination med hans kapacitet gör att jag tycker man måste prova honom när oddset är så jättehögt som det är nu.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback