Annons

Speltips : Sebastian Baez/Albert Ramos - Nathaniel Lammons/Jack Withrow: 1

Matchcenter
20 februari 2023 at 23:40 - Tennis, ATP
Quadra 1, Jockey Club Brasileiro
19 feb 2023 at 09:46 (Uppdaterad 21 feb 2023 at 01:10) 19/02
63
+1
Chans (1-2): 33-67%
Spelvärde: 155,10%
Lägsta spelbara odds: 3,03
Bet: 9
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Oj, vilken möjlighet. Vilken supermöjlighet.

I singel värderas underlaget rätt högt. Det har nog de flesta som spelar på tennis märkt. Det kan skilja egentligen hur mycket som helst men att en spelare står i 1,20 mot en motståndare på hardcourt men knappt är favorit på grus, inte alls helt ovanligt. 

I dubbel däremot. Där skiter man i stor allmänhet i underlaget och det gör att man ibland kan hitta riktigt spännande grejer. Här en sådan.

Amerikanerna Lammons och Withrow har det senaste året efter många år på challengertouren lyckats släpa sig upp till atp-touren och är nu rätt stadiga på den här nivån. Två typiska dubbelspelare. De jagar mot nätet vid första tillfälle och har inte mycket till grundslag. Med andra ord, självklart utsatta på grus. Det man ska säga är att de tidigare lyckats bättre än de kanske borde på grus vid några tillfällen men man ska samtidigt säga att mängden matcher är ganska liten. Här värderas de som om de är lika bra på grus som på hardcourt, det är verkligen obegripligt.

Baez och Ramos, två singelspelare. Två extrema grusspelare. Ingen av dem någon höjdare i dubbel. Men här handlar förstås allt om just underlaget. Det blir ett helt annat spel i dubbel på grus. Det finns i alla fall möjlighet att spela ett helt annat spel. Man kan välja att stanna på baslinjen efter egen serve för att bolla ut sin motståndare och den möjligheten kommer våra singelspelare ta här. 

Sen så, amerikanerna har alltid fantastisk inställning. De kommer vilja vinna matchen till varje pris. Våra singelspelare bryr sig nog egentligen måttligt om matchen. Därav min värdering, att det bara är en på tre att den sitter men värdet just nu är enormt. Man får inte jättemånga såna här pass bra chanser att smälla in en match till närmare fem gånger pengarna.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback