Reklam

Schweiz - Tyskland: 1

Matchcenter
3 juni 2021 at 15:15 - Hockey, World Championship
3 jun 2021 at 09:42 (Uppdaterad 3 jun 2021 at 17:45) 03/06
4
0
Chans (1-X-2): 60-30-10%
Spelvärde: 102,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-2
Interwetten Spela nu hos Interwetten

Det var nog inte många som trott att Schweiz och Tyskland skulle ställas mot varandra i en kvartsfinal som tvåa respektive trea i sina grupper. Men detta Hockey-VM har inte varit som andra och det kan bli en minst sagt spektakulär drabbning mellan lagen. Schweiz spelade VM-final för fyra år sedan och Tyskland har mer och mer etablerat sig som en nation att räkna med i ishockey. Ett av lagen kommer att spela semifinal i VM men frågan är vilket?

Schweiz är favoriter

Det är Schweiz som är favoriter inför kvartsfinalen mellan de två grannländerna. Laget var stabila i gruppspelet och föll endast mot Sverige och Ryssland. I övrigt var det idel segrar för det Schweiziska laget som som alltså vann fem av sju matcher. Dessutom vann nationen de flesta matcherna i övertygande stil, något man kan ha nytta av när man nu möter Tyskland.

Tyskland har gjort det bra

Det tyska hockeylandslaget inledde med att vinna mot Italien, Norge och Kanada. Därefter åkte man på förluster mot Kazakstan, Finland och USA. I sista matchen mot Lettland behövde tyskarna minst oavgjort för att säkra slutspelet vilket man också lyckades med. Därmed är man klara för kvartsfinal som grupptrea och slapp också möta Ryssland vilket hade varit fallet om man slutat fyra.

Bettingtips - vem vinner kvartsfinalen?

Det kommer att bli en jämn match mellan lagen tror vi. När de mötts tidigare har det varit med blandade resultat även om Schweiz har haft övertaget De flesta gånger har de vunnit med uddamålet och det kan bli en jämn tillställning även den här gången.

Missa inte alla våra andra bettingtips här!

Men i slutändan tror vi att Schweiz är för starka och avgör detta under ordinarie tid. Därför spelar vi Schweiz som segrare mot Tyskland och att de avgör under ordinarie tid, d.v.s under matchens tre perioder.

  • Höga odds
  • Smidig hemsida

Kommentarer

Feedback