Reklam

Schweiz - Rumänien

15 juni 2016 at 11:36 - EM 2016
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Rumänien mot Schweiz, andra omgången i Grupp A där även Frankrike och Albanien hör hemma. Schweiz kommer ifrån en stark insats mot Albanien där man mycket väl kunde ha vunnit med mer än 1-0. Man visade prov på ett mycket kontrollerat spel där mycket av spelet går genom de kreativa mittfältarna centralt i plan. Matchen kommer att präglas av ett stort Schweiziskt bollinnehav där Rumänien än en gång får förlita sig på omställningar, något som man gjorde mycket bra mot Frankrike.

Efter att ha varit nära att få med sig ett oavgjort resultat ifrån premiären så får Rumänien en ny chans redan ikväll mot Schweiz. Rumänien är otroligt disciplinerade defensivt men inser också att man måste plocka poängen för att ha chans på vidare avancemang. Sista matchen mot det på pappret svagaste laget i gruppen, Albanien, blir otroligt viktig. I kvällens match kan man återigen inrikta sig på försvarsspel och försöka ta vara på de lägen som dyker upp.

Då Schweiz kommer att stå för det kreativa och större delen av bollinnehavet i matchen så kan vi förvänta oss mycket spel på rumänsk planhalva. Med skickliga ytterbackar som Ricardo Rodriguez och Stephan Lichsteiner så är inläggsspelet alltid ett vapen, så också hörnor och fasta situationer. Schweiz -1 Hörnor spelas till 1.80 hos Bet365.
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback