Reklam

Schweiz - Norge: (AH: -2,5) 2

Matchcenter
15 maj 2019 at 16:15 - Hockey, World Championship
15 maj 2019 at 10:20 (Uppdaterad 15 maj 2019 at 18:36) 15/05
28
0
Chance (1-X-2) including handicap: 39-0-61%
Spelvärde: 112,85%
Lägsta spelbara odds: 1,64
Units: 8/10
Hit/Miss: 4-1
William Hill Spela nu hos William Hill
Hockey-VM

Detta speltips ska inte blandas ihop med de professionella tennisspeltips som jag levererar här på sajten. Läs mer om mitt VM-projekt här.

Det finns mycket som talar emot det här spelet, det håller jag med om. Som att Schweiz i vanlig ordning varit rätt okej i VM hittills, Norge har varit rätt risiga och blivit bortblåsta ett par gånger. Plus att Schweiz givetvis är ett klart bättre lag än Norge, men jag tycker ändå det här känns intressant, för i grunden skiljer det inte så vansinnigt mycket.

Halva Norges lag består trots allt av mer eller mindre dugliga spelare. Schweiz har en bättre bredd, och lite bättre topp, men i grunden är det ändå inte två olika nivåer som möts. Det är en riktig match det här.

Schweiz hade länge problem med att riktigt få hål på Österrike sent igår kväll. Det rann iväg till slut, men det säger ändå något. Nu Norge, som känns bättre än Österrike, och jag tror inte på något målkalas överhuvudtaget här utan snarare en tajt match där det inte rullar på för Schweiz. Klar fördel också för Norge att man vilade igår medan Schweiz spelade en sen match och får mindre än 24 timmars vila inför den här.

Matchens spelas hos WilliamHill, som äntligen är tillbaka i Sverige. Alla får en ny bonus, även de som haft konto hos WilliamHill tidigare. Upp till 1000 kronor i gratisspel är vad som erbjuds. Klicka här för att starta ditt konto.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback