Annons

Schweiz - Kamerun: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
24 november 2022 at 11:00 - Fotboll, VM
Al Janoub Stadium (neutral)    Facundo Tello
23 nov 2022 at 17:17 (Uppdaterad 28 nov 2022 at 10:52) 23/11
369
0

Fotbolls-VM 2022 gruppspelsomgång 1

Chans (1-X-2): 60-25-15%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
LeoVegas Till LeoVegas
Vi ger dig speltips på mötet mellan Schweiz - Kamerun i grupp G VM 2022 som spelas på Al Janoub-stadion, torsdag 24/11. Få odds hämtade från vårat matchcenter.

Schweiz med en Xhaka i superform

Schweiz går in rakryggade i mästerskapet efter deras fina sommar/höst i Nations League där de tog tre raka vinster mot Portugal, Spanien (borta) och Tjeckien i den ordningen. I laget finns en av de hetaste mittfältarna i Premier League under 2022/23 då Xhaka har varit fenomenal på mittfältet för Arsenal. Xherdan Shaqiri spelar till vardags i Chicago Fire i MLS, vilket kan ses som ett steg neråt i karriären, men när det vankas mästerskap höjer han sig alltid och det förväntar vi oss att han gör även denna gång.

Kan Kamerun överraska i VM?

Det är Kameruns offensiv hoppet främst står till när de ska gå in i sin första match i VM 2022. Den framtunga duon består av rutinerade Vincent Aboubakar och Choupo-Moting. Den sistnämnde spelar i Bundesliga och Bayern München. Defensivt ser det dessvärre svagt ut förutom sista utposten, Inter-målvakten André Onana som kommer ha en del att göra under mästerskapet. På mittfältet hänger en stor del av bördan på Frank Anguissa som kommer få agera bolltransportör och passningsspelare. Uppvärmningen inför turneringen har varit svag resultatmässigt där de kryssade mot Panama och Jamaica nu i november.

Schweiz fem senaste:

Ghana – Schweiz, 2-0

Schweiz – Tjeckien, 2-1

Spanien – Schweiz, 1-2

Schweiz – Portugal, 1-0

Schweiz – Spanien, 0-1

Läs även våran förhandstitt på matchen

Kamerun fem senaste:

Kamerun – Panama, 1-1

Kamerun – Jamaica, 1-1

Sydkorea – Kamerun, 1-0

Kamerun – Uzbekistan, 0-2

Kamerun – Ekvatorial Guinea, 2-0

Mitt speltips Schweiz – Kamerun

Kamerun kliver in i mästerskapet med idel svaga resultat bakom sig mot ett Schweiz som har några av höstens bästa spelare i den engelska högstaligan i truppen, Fabian Schär, Granit Xhaka och Manuel Akanji. Vi vet sedan tidigare mästerskap dessutom att Shaqiri alltid levererar för landslaget. Dessutom vittnar de senaste resultaten om att de är i bra form. Vi har sett en del skrällar tidigt i turneringen (Argentina – Saudiarabien, 1-2 och Tyskland – Japan, 1-2). Detta är inget som ska ske denna gång då Schweiz är i bättre form och är starkare på samtliga positioner än sina motståndare. Mitt VM speltips är vinst till Schweiz.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback