Reklam

Schweiz - Italien: 2

Matchcenter
5 september 2021 at 20:45 - Fotboll, VM
St. Jakob Park    Carlos Del Cerro
2 sep 2021 at 16:51 (Uppdaterad 5 sep 2021 at 22:41) 02/09
23
0
Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 101,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 5/10
Hit/Miss: 0-0
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas

Schweiz har öppnat VM-kvalet med att ta två segrar och placerat sig på en andraplats i grupp C bakom Europamästarna Italien. Vunnit har de gjort över Bulgarien och Litauen. Shaqiri som i somras lämnade Liverpool för Lyon har som vanligt varit framträdande i landslaget och hamnade i målprotokollet i matchen mot Litauen. Han var även högst bidragande till vinsten mot Bulgarien då han stod för två assist när de vann med 1-3. Men motståndet i den tredje matchen blir aningen tuffare när de ställs mot gruppledande Italien som de förlorade stort mot under sommaren EM-slutspel.  

Missa inte våran summering av varje Premier League omgång!

Italien har till skillnad mot Schweiz hunnit spelat tre matcher i kvalet till Qatar-VM 2022. De leder gruppen på maximala nio poäng. De har producerat sex mål framåt och inte släppt in ett endaste ännu. Europamästarna fortsätter in i kvalet utan att ha förlorat en match under EM och Mancinis lagbygge ser fortfarande ruggigt starkt ut. Spinazzola var en spelare som var framträdande under sommarens turnering och kommer fortsatt vara borta ett tag till p.ga skadan han ådrog sig. En annan spelare som kommer vara borta med skadeproblem är anfallaren Andrea Belotti, men trots avbräcken kan Mancini ställa ut ett riktigt starkt lag.

Läs även våran förhandstitt om Serie A 2021/22!

Mitt tips är att Italien går och vinner på bortaplan mot Schweiz. Ser inte att det är mycket som kan sätta stopp för Mancinis vinnarmaskin som kommer fortsätta rulla på ett tag till och inte tar det stopp i bortamötet mot Shaqiri och co. De gick igenom kvalet till sommarens EM utan att förlora och fortsatte sedan på den inslagna vägen under själva turneringen. Nu när VM-kvalet återupptas igen är mitt tips att de fortsätter dominera.

  • 100 kr freebet i välkomstbonus! Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback