Reklam

Schweiz - Costa Rica: Under 2,5 Mål

Matchcenter
27 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Nizhny Novgorod Stadium (neutral)    Clément Turpin
26 jun 2018 at 09:39 (Uppdaterad 27 jun 2018 at 21:54) 26/06
26
0
Chans (över-under): 37-63%
Spelvärde: 105,84%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Units: 7/10
Hit/Miss:
Expekt Spela nu hos Expekt

Schweiz har satt sig i ett läge där de själva bestämmer sitt öde. Vill de kämpa för att komma före Brasilien eller vill de spela oavgjort mot Costa Rica och därmed ta en 2:a plats i gruppen vilket med största sannolikhet kommer ge de Mexiko i åttondelsfinalen. På så vis slipper man Tyskland som lär hamna tvåa i den gruppen. 

Costa Rica visade sig inte vara lika bra i detta mästerskap som i Brasilien 2014. Det har inte sett bra ut offensivt för Costa Rica, vilket är den största anledningen till att det gått såhär dåligt för de. Nu ska man bara spela av den sista och meningslösa matchen mot Schweiz. 

Speltips:

Schweiz behöver alltså bara spela oavgjort mot Costa Rica för att en andra plats i gruppen ska vara säkrad och på det spåret tror jag att schweizarna kommer gå på. Mexiko kommer säkert sluta som segrare av gruppen och jag tror att Schweiz tar sig an Mexiko i åttondelsfinalen före Tyskland alla dagar i veckan. Motståndarna Costa Rica har som sagt varit uddlöst offensivt och jag tror att de kommer få det tufft även mot Schweiz. Jag tror att vi kommer få se en avslagen match där Schweiz kontrollerar matchen i 90 minuter om det nu blir så att Mexiko vinner sin grupp (grupp F spelar kl 16), och jag tror därför att vi kommer få se en målsnål match. Klickar in under 2.5 mål till 1.68 hos Expekt.

  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback