Reklam

Saudiarabien - Egypten: Egypten - Över 1.5 mål

Matchcenter
25 juni 2018 at 16:00 - Fotboll, VM
Central Stadium, Volgograd (neutral)    Wilmar Roldán
24 jun 2018 at 19:59 (Uppdaterad 25 jun 2018 at 19:26) 24/06
72
0
Chans: 55%
Spelvärde: 110,00%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365

Saudiarabien visade direkt i premiären mot Ryssland att de inte skulle ha något med en åttondelsfinal att göra. De förlorade även den andra matchen mot Uruguay vilket innebär att de nu missar en åttondelsfinal. 

Egypten gjorde en fin match mot Uruguay i premiären men föll ändå snöpligt på övertid. I den andra matchen mot Ryssland var de usla trots att Salah var tillbaka på planen och det blev en rättvis förlust med 1-3. Egypten missar därmed en åttondelsfinal precis som motståndaren Saudiarabien. 

Speltips:

Saudiarabiens prestation mot Uruguay var  mycket bättre i jämförelse med prestationen i matchen mot Ryssland. Det blev ändå inga mål mot Uruguay heller, men det är förståeligt med tanke på hur stark defensiv Uruguay sitter på. Saudiarabien försökte åtminstone skapa målchanser till skillnad från första matchen. Idag möter man Egypten som även de inte har något att förlora i sista matchen, då även de redan missat avancemanget. Egypten har ändå visat att de kan spela bra fotboll om det funkar för de och matchen idag kommer passa de bra tror jag. Saudiarabien har gjort noll mål hittills och därför tror jag att de kommer spela offensivt idag, så att de kan kliva av VM med åtminstone ett mål i bagaget. Egypten känner nog att de har mer att bjuda sina fans på och då räknar jag med fullfart även från deras hålI. I truppen finns det mycket kvalite och jag tror inte att Salah sagt sista ordet än. Jag kommer spela på att Egypten gör över 1.5 mål till 2.00 i odds hos Bet365.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback