Reklam

Sassuolo - Internazionale: 2

Matchcenter
19 augusti 2018 at 20:30 - Fotboll, Italien - Serie A
Stadio Citta del Tricolore    Maurizio Mariani
17 aug 2018 at 20:50 (Uppdaterad 19 aug 2018 at 22:25) 17/08
43
0
Chans (1-X-2): 10-25-65%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-0
William Hill Spela nu hos William Hill

Sassuolo hade ingen vidare säsongen förra året. De hade problem med både försvarsspelet och målskyttet, vilket ledde till att de blev alldeles för ojämna genom hela säsongen. Trots en dålig säsong så lyckades man ändå klamra sig fast vid en 11:e plats efter 38 omgångar. Men de ska vara glada att Serie A inte hade så skrämmande bra lag nere i botten, för annars tror jag nog att de hade åkt ut. Man har inför säsongen värvat in Kevin-Prince Boateng och det är den enda profilerade värvningen, annars ser man svagare ut än i fjol. 

Inter tog verkligen vara på sista chansen att ta sig till Champions League när man besegrade Lazio i en dramatisk match i sista omgången i ligan. I och med Champions League platsen så har Inter blivit mer attraktiva på markanden och det har man utnyttjat genom att man värvat in riktigt bra spelare. Nu är man stabila på i stort sett alla positioner, så det ska bli intressant att se hur långt det räcker för Inter den här säsongen. 

Speltips:

Inter har rustat upp för att utmana Juventus om Scudetton den här säsongen och nu ska man bara damma av ett Sassuolo som ser svagare ut än i fjol. De har dessutom lånat ut målskytten Matteo Politano till just Inter inför säsongen. Inter har inte haft så lyckade resultat mot Sassuolo genom åren, men den här matchen kommer man bara vinna med den truppen som man har nu. Jag spelar en rak 2:a på Inter till 1.65 hos William Hill.

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback