Reklam

Sassuolo - Empoli: 1

Matchcenter
21 september 2018 at 20:30 - Fotboll, Italien - Serie A
Stadio Citta del Tricolore    Federico La Penna
20 sep 2018 at 21:55 (Uppdaterad 21 sep 2018 at 22:24) 20/09
80
0
Chans (1-X-2): 60-30-10%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Sassuolo åkte på en förlust i den senaste omgången mot Juventus men dessförinnan hade man sex raka matcher utan förlust. Man ligger just nu på en sjätteplats i ligan när man nu möter nykomlingen Empoli i femte omgången. Matchen borta mot Juventus är helt klart en av de tuffare matcherna på säsongen och jag tyckte Sassuolo stod upp bra mot Ronaldo och alla dess storspelare.

Sassuolo är otroligt hemmastarka där man  endast förlorat en av de tolv senaste hemmamatcherna. I den senaste hemmamatchen stod man för målkalas då man gjorde hela fem mål! Berardi, Babacar och Bosteng är de i Sassuolo som gjort flest mål i ligan. De har stått för två mål vardera. 

De har annars ett intressant lag som oftast spelar offensivt och bjuder på mycket mål. Man spelar med en trebackslinje som oftast resulterar i många mål framåt men släpper också till en del bakåt. Offensivt har man som sagt en trio på Berardi, Babacar och Boateng som producerar. Kevin Prince Boateng är ny till denna säsong. En värvning som bidrar med mycket rutin och som hittills även bidragit men några mål framåt. Sassuolos offensiva spel blir för svårt för Empoli. Sassuolo vinner till 1,95!

 

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback