advert

Sassuolo - Atalanta

6 november 2016 at 13:15 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 15:00 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Här ställs två lag vars tränare är offensivt lagda och tror inte på någon trist match här in. Sassuolo gör massor av mål framåt, men släpper in en hel del också. Atalanta har knallform och fullt av självförtroende. Tror på mycket mål här!

Sassuolo har spelat flertalet underhållande matcher denna säsong. Faktum är att man gjort mål i 13 raka matcher, Europa League inkluderat, samtidigt har man släppt in mål i 8 raka matcher. et svänger en hel del om Sassuolo med andra ord. Tränare Di Francesco spelar predikar en offensiv fotboll och efter flera poängtapp i ligan är det nu dags att börja vinna. Så här på hemmaplan lär man gå för seger tro inget annat.

Man störs dock av en del skador, som man lätt får när man dubblerar med Europa League och när man inte är vann med Europaspel vanligtvis. Vi stryker mittfältarna Magnanelli, Duncan och Missiroli. Samt backen Antei och anfallaren Berardi. Sen har vi ett stort frågetecken på mittbacken Cannavaro som haft skadeproblem nu senaste tiden.

Och i Atalanta så är det knallform för dagen. 5 segrar och 1 oavgjord på de 6  senaste matcher är riktigt bra. Så här är man fulladdade med självförtroende var så säkra. Senaste tiden har den offensive tränaren Gasperini varit en del taktisk i sina matcher och inte bara öst på som han brukar göra allt som oftast. Här tror jag man säkerligen kommer vilja att utnyttja det faktum att Sassuolo kommer från Europaspel och troligen är fysiskt tunga i benen, speciellt mot slutet av matchen. Då tror jag Atalanta kan hota Sassoulo rejält.

Men även i Atalanta så har man en del skador som stör. Det är backarna Konko, Suagher, Toloi och Drame samt anfallaren Pinilla. Mest de defensiva avbräcken som gör skillnad till det sämre här.

Nä jag tror på en öppen match här och håller inte alls med marknaden om att underspelet ska vara favorit här. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 2.15 hos Expekt. Vi höjer insatsen ganska högt. Avanti!!
  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback