Annons

Speltips : Santiago González/Édouard Roger-Vasselin - Marcel Granollers Pujol/Horacio Zeballos: 2

Matchcenter
12 november 2023 at 18:40 - Tennis, ATP
Centre Court
Uppdaterad
4
+1
Har de senaste tio åren byggt upp landets största tennissajt, vamosrafa.se som sedan några år tillbaka ligger hos Bethard. Har på olika sätt ägnat mig åt tennisbetting i mer än 20 år. Kort sagt, jag kan tennis.
Visa mer
Show less
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 105,80%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 7/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
Alla matcher i slutspelet är förstås viktiga men här är det troligt att de här två paren dessutom slåss om en semifinalplats.

Det är en otrolig spurt de stått för den här säsongen, Gonzalez/Roger Vasselin. Från att ha varit två mängdspelare på atp-touren de senaste åren har de nu i år fått till det tillsammans på ett helt otroligt sätt. De kommer in till slutspelet rankade fyra i världen och får sägas ha varit det klart bästa paret av alla under hösten. Segrar i Basel och Paris. Det är starka papper, särskilt från två 40-åringar.

Hur jämför man då det med Granollers/Zeballos som inte varit lika bra sett över det senaste halvåret men de vann i Shanghai för bara några veckor sen men mest av allt. Ser man över tid har de varit ett par i den absoluta toppen i många år. Det har inte direkt Gonzalez/Roger Vasselin varit. 

Slutspelet är alltid speciellt, särskilt för dubbelspelarna. Granollers/Zeballos känns lite tryggare i situationen samtidigt som formen hos Gonzalez/Roger Vasselin så klart betyder mycket. Jag landar i att matchen är mycket öppen, motståndarna är knappa favoriter, men oddset på vårt par är högt.

  • 100% upp till 500 kr
  • Höga odds
  • Snabba insättningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 15 Juli 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
02:00 Argentina - Colombia: 2
4,20
Lägg spel
Måndag 26 Augusti 2024
- Användare
- Expert
- Quick Predict
01:00 Slutsegrare US Open: Jannik Sinner
4,50
Lägg spel

Kommentarer

Feedback