Annons

Speltips : Santiago Gonzalez/Edouard Roger-Vasselin - Benjamin Bonzi/Arthur Rinderknech: 1

Matchcenter
22 februari 2023 at 17:40 - Tennis, ATP
Court 1, Palais des Sports de Marseille
22 feb 2023 at 08:32 (Uppdaterad 22 feb 2023 at 18:38) 22/02
51
+1
Chans (1-2): 63-37%
Spelvärde: 107,10%
Lägsta spelbara odds: 1,59
Bet: 7
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Dubbel från Marseille och här kör vi en klassisk specialister mot singelspelare.

Oddsen har stigit på Gonzalez/Roger Vasselin här sen de kom ut. Jag tror inte det är något att oroa sig över egentligen även om jag inte riktigt förstår vad det är folk fastnar vid. Bonzi/Rinderknech är definitivt kapabelt i teorin och har gjort enstaka resultat men oftast så förlorar de direkt och de har spelat så mycket tillsammans nu att det känns oklart om man kan peka på att de inte fått till det ännu. De är två okej singelspelare för nivån som med sina spelstilar borde vara rätt bra i dubbel. De har också gjort resultat i dubbel på låg nivå men ja, även om de var i kvarten i Australian Open, det är många dåliga resultat också. Och där, i Australian Open, slog de bara ett par som är ens halvbra.

Gonzalez/Roger Vasselin är ett mer eller mindre bombsäkert par precis bakom den absoluta dubbeltoppen. Mycket stabila, de är precis lika bra varje gång känns det som och när jag jämför med dagens motstånd så, en ordinarie insats från Gonzalez/Roger Vasselin kommer i de absolut flesta fall räcka.

Kanske inte den starkaste motiveringen, men som oddsen sitter är vårt par helt enkelt större favorit än deras odds pekar på. Med andra ord, spelvärde.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback