Annons

Santiago Gonzalez/Andres Molteni - Matthew Ebden/Max Purcell: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
1 september 2022 at 17:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 9, USTA Billie Jean King National Tennis Center
1 sep 2022 at 09:28 (Uppdaterad 1 sep 2022 at 19:52) 01/09
78
+1
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 121,50%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-2
Bethard Till Bethard
När ett par verkligen får till det och hoppar upp på en högre nivå än tidigare, då ska man alltid värdera det. Men man ska ju också veta hur mycket man ska värdera det.

De vann Wimbledon och var i final i Australian Open. Ebden/Purcell. Rätt otroligt på många sätt. Jag ska inte dra alla. Men i Wimbledon spelade de fem femsetare på vägen fram till titeln. Eller snarare, de spelade en match i turneringen som inte gick till fem set. Komplett osannolikt. Osannolikt också så tillvida att de normalt förlorar tidigt i turneringar. De har massor av förluster i första omgången tillsammans. Var för sig som dubbelspelare har de under ett gäng år varit helt okej, men ganska svaga kort på atp-touren.

Kort sagt, de har en final och en titel i Grand Slam-sammanhang i år. Någon bra turnering till också visserligen. Det imponerar, men man måste också se vilka spelare de i grunden är och där är svaret att de egentligen inte är jättebra spelare på atp-touren. Ska man ge exempel på detta så, deras senaste förluster på atp-touren, Blumberg/Johnson, Dimitrov/Rublev, Etcheverry/Tseng, Kubler Peers. De har under denna tid bara vunnit två matcher. Det andas inte toppklass direkt. 

Gonzalez/Molteni är två stadiga spelare på atp-touren. Normalt skulle de vara i favorit i den här matchen. Det är de inte nu. Motståndarnas fina resultat i år ska respekteras. Men att vrida den här matchen till att australiensarna på något sätt skulle vara mycket bättre, det är helt tokigt och 2,70 i odds är fantastiskt. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback