Reklam

Sander Gille/David Vega-Hernandez - Gregoire Jacq/Albano Olivetti: 2

Matchcenter
1 maj 2019 at 17:05 - Tennis, Challenger
29 apr 2019 at 09:23 (Uppdaterad 1 maj 2019 at 18:10) 29/04
96
0
Chans (1-2): 62-38%
Spelvärde: 152,00%
Lägsta spelbara odds: 2,63
Units: 8/10
Hit/Miss: 2-0
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Turnering: Challenger Bordeaux. Underlag: Grus.

Vilken chans! Tyvärr får man inte alltid betalt för att pricka dessa stora felodds då det fortfarande är större chans att motståndarna vinner, men vilken möjlighet. Sånt här får man inte missa.

Olivetti är en toppspelarte på challengertouren i dubbel. Han spelar ganska lite då han nästan alltid är skadad och när han väl spelar så gör han det på futuretouren då han fortfarande satsar på singel, men nivån i dubbel, den är där. Han är tveklöst i nivå med motståndarna här. Jacq mycket kapabel i dubbel han också. Samma sak där, han satsar på singel vilket hämmar hans dubbelranking lite, men han är bra och håller på den här nivån.

Motståndet är starkt. Gille är absolut toppklass på challengertouren i dubbel och Vega Hernandez är snudd på toppklass också. Inte alls samspelta dock, och Gille är väldigt ovan vid att vara utan sin ordinarie partner Vliegen. När han väl provat på med andra partners senaste veckorna har det gått ganska dåligt.

Hemmaplan för vårt par, det betyder något.

Kanonchans! Korrekt odds är ner mot 2,50 så ja, supervärde, utan tvekan. Jag anser att detta är ett maxspel även om systemet här på Betting tyvärr inte tillåter mig att presentera spelet på det viset.

Högst odds just nu hos ComeOn där man för närvarande kan få både 200% bonus upp till 1500 kronor och ett par turkallingar.

På med kallingarna direkt så sätter vi det här spelet.

  • Upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Bra utbud och odds
  • Smidiga utbetalningar

Kommentarer

Feedback