Reklam

San Jose Sharks - Edmonton Oilers: Över 5,5

Matchcenter
21 november 2018 at 04:30 - Hockey, USA - NHL
SAP Center at San Jose
20 nov 2018 at 15:45 (Uppdaterad 21 nov 2018 at 07:44) 20/11
36
0
Chans (över-under): 57-43%
Spelvärde: 105,45%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-3
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Kvällen går väl egentligen till fotbollen och det svenska landslagets tecken som spelar avgörande match mot Ryssland på Friends. En match spelas dock borta i NHL och det mellan två offensivt skickliga lag i form av San Jose som gästas av Edmonton.

San Jose är ett lag som på pappret bör stå sig bra bland de bästa lagen i hela ligan. Man har dock inte riktigt fått till det fullt ut, även om det i vissa stunder kan se riktigt bra ut. Positivt senast dock att Erik Karlsson äntligen fick göra mål för Sharks och kanske var det också startskottet på en lite bättre tid för honom själv. Inatt möter man alltså Edmonton som även dem har haft en start som varit väldigt spretig och en hel del ojämnt spel. Man har på senare tid förlorat en hel del och framförallt har man väl släppt in ganska många mål. Idag möter man ett offensivt skickligt lag och när man själva också har sina största styrkor framåt så tycker jag ändå att det borde öppna upp matchen en aning. 

Talar för spelet

  • Två lag som har sina stora styrkor offensivt säger väl det mesta. Man ska vinna matcher på att göra mycket mål framåt och det talar som sagt för en del mål då.
  • Historiken. Tittar man på de åtta senaste matcherna lagen emellan så har endast en match slutat under dagens lina.
  • Formen. Det är två lag som för tillfället uppträder väldigt ojämnt och det brukar resultera i en hel del mål.

Talar emot spelet

  • Sharks är rätt duktiga på att kontrollera det spelmässiga. Man kan limitera motstånderens tid med puck väldigt bra och då får såklart Edmonton svårare att komma till bra målchanser.

Jag tycker det mesta talar för att det ska bli en del mål inatt, åtminstone så att det täcker linan. Mitt spel blir därför över 5.5 mål till oddset 1.85 hos Coolbet som sticker ut en aning gentemot övriga bolag.

Lycka till!

/Heden

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback