Reklam

San Jose Sharks - Anaheim Ducks: 1

Matchcenter
17 april 2018 at 04:30 - Hockey, USA - NHL
SAP Center at San Jose
16 apr 2018 at 17:30 (Uppdaterad 17 apr 2018 at 07:31) 16/04
29
0

Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 105,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
San Jose tog lite överraskande två raka segrar i Anaheim och har nu ett guldläge inför fortsättningen. Idag spelar man första matchen hemma och min känsla från början är att Sharks är i bättre slag och dessutom är man för tunga för Anaheim.

Sharks vann den första matchen i Anaheim med 3-0 i en match där Ducks förgäves försökte att tränga igenom ett tight San Jose-försvar, men lyckades absolut inte med det. Match två var lite jämnare även om Sharks hade kontroll på det och tillslut vann med 3-2. Nu har man fördelen av hemmaplan och i Shark Tank är man otroligt starka. I grundserien så kom faktiskt Sharks en poäng efter Anaheim och att man skulle vinna två raka på bortaplan var det nog inte många som trodde, mot ett dessutom väldigt starkt Anaheim. Ducks verkar aldrig riktigt lyckas, eller i alla fall inte på senare dagar. Den här säsongen har varit speciell för laget som dragits med en hel del skador under första halvan, vilket gjorde att man fått jobba ifrån underläge i princip hela sista halvan. Spelarna har kommit tillbaka och när man väl fick fullt lag så visade man hur bra man kan vara. Att man dock inte skulle vinna en enda match på hemmaplan var förvånande och det ifrågasätter väl deras kvalité en aning. Hur bra är dem egentligen och byta ut de äldre rutinerade i truppen tro? Känslan är väl så och som jag såg det i första matcherna så känns Sharks klart hetare just nu, även om Anaheim avslutade säsongen väldigt starkt. Tycker oddset på raka ettan är okej, men moneyline oddset är fortfarande singelbart och den streckar jag här.

Talar för spelet

  • Utifrån de två första matcherna så tycker jag Sharks varit klart bättre. Det känns som att deras spetskompetens är aningen hetare än Ducks. De äldre rutinerade i Anaheim har gjort sitt och Rakell och companie har fortfarande en del att jobba med?
  • Evander Kane. Han var poänglös i förra matchen, men i match ett var han stekhet och stod för två av målen. Sedan han kom in i laget vid tradedeadline så har laget varit nästintill ostoppbara och Kane har visat vilken bra hockeyspelare han faktsiskt är.
  • Anaheim är starka på hemmaplan och i ett slutspel måste man vara ännu starkare där om man ska gå långt. Inte en seger där och att nu ska man istället försöka vinna på bortaplan. Ja, lättare blir det definitivt inte.
  • Sharks är ett lag som har mycket puck och skapar många målchanser. Ducks är ett lag som kanske inte har överdrivet mycket offense och frågan är om man orkar stå emot ett hårt Sharks-tryck?

Talar emot spelet

  • Det kommer inte bli någon målrik drabbning utifrån min känsla. Jag tror att Sharks löser det tilllslut, men samtidigt i tighta matcher är det små marginaler som avgör och en felstuds kan vara avgörande.

Med tanke på att det kommer vara tight så kommer jag välja moneyline-oddset här. Jag tror dock att Sharks löser det här under ordinarie tid, men litar inte helt på det. Evander Kane gick poänglös senast, gör mål nu? Jag testar San Jose inklusive övertid/straffar till oddset 1.75 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback