Reklam

Sam Querrey - Kei Nishikori: 2

27 december 2019 at 21:00 - Hawaii Open
23 dec 2019 at 10:06 23/12
120
0
Chans (1-2): 48-52%
Spelvärde: 114,40%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Bet365 Spela nu hos Bet365
Turnering: Hawaii Open. Underlag: Hardcourt.

Dags för de sista träningsmatcherna inför säsongen 2020 och här tycker jag man ska spela. 

Spelarna brukar kämpa i Hawaii Open. Jag vet inte varför, men det brukar vara så. Lite bättre fart här än i många andra träningsturneringar.

Det stora namnet som deltar den här gången är Nishikori som gör sin första match sen US Open. Långt skadeuppehåll, men han sa tidigt att han kanske hade kunnat komma tillbaka 2019 men att det inte intresserade honom. Han satsade direkt på 2020 och jag tror att han haft en försäsong likt de andra spelarna. Han var redo att börja förbereda sig när det var dags.

Lika rostiga båda två

Därmed tror jag inte det är en så stor fördel för Querrey här att han spelade klart säsongen 2019 och därmed har matchträning i mer närtid så att säga. Jag tror att båda två kommer vara ungefär lika rostiga här medan de som sätter oddsen verkar utgå från att Nishikori kommer se ut som att han aldrig spelat match förut medan Querrey kommer vara i toppform.

Querrey är ofta ganska sömnig i säsongsstarterna. Nishikori kan vara lite både och.

Men mest av allt, det är klasskillnad mellan spelarna i grund och botten. Nishikori är en konstant topp-10-spelare bara han spelar. Querrey är numera inte mer än en ganska kapabel topp-50-spelare.

6-4 för Nishikori i inbördes möten. Indikerar att han genom åren faktiskt haft lite svårt för Querrey med tanke på hur mycket bättre han är som spelare men många gamla matcher där och egentligen inte mycket att lägga någon vikt vid.

Jag oroar mig också lite över Nishikoris form, men jag tycker han ska vara favorit här och därmed är oddset bra.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback