Reklam

Sam Querrey - Diego Sebastian Schwartzman: 1

Matchcenter
3 oktober 2019 at 12:45 - Tennis, ATP
Lotus Court, National Tennis Center
3 okt 2019 at 02:06 (Uppdaterad 3 okt 2019 at 15:02) 03/10
40
0
Chans (1-2): 44-56%
Spelvärde: 111,76%
Lägsta spelbara odds: 2,27
Units: 5/10
Hit/Miss: 2-1
Bethard Spela nu hos Bethard

Gillar detta spelet och oddset på Querrey. I min värld ska inte Schwartzman ha så låga odds på en hardcourt turnering där underlaget passar Querrey definitivt bättre. Argentinaren är grusspecialist men har bevisat att han kan utmana på hard court bl.a i US Open där han gick till 16-del och förlora mot Nadal. Han har också vunnit en hard court turnering i Los Cabos i år, ska dock sägas att det är en av de absolut långsammaste Hard Court underlagen/förhållanden på hela touren vilket kan förklara hans seger.

Querrey som går för serve volley och har ett spel som passar för snabbt underlag fick en bra start genom att slå ut favoriten Bautista Agut direkt efter en första sets vinst och sedan WO av spanjoren.

Tidigare har Querrey gått som bäst till kvartsfinal här men i betydligt långsammare förhållanden. Om man ska kolla på inbördes möten så möttes dessa två förra året i Shanghai, som är nästa mastersturnering, där Querrey slog ut Schwartzman. Shanghai brukar ha snabbare underlag än Beijing men i år är det mer jämnt. Ni ser kanske var jag vill komma? Querrey kan bjuda till match här, jag går för vinst på amerikanen.

Advantage, Sam Querrey

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback