Reklam

Sam Querrey - Brandon Nakashima: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
9 juni 2022 at 13:20 - Tennis, ATP
Court 5, Autotron Rosmalen
9 jun 2022 at 10:19 (Uppdaterad 9 jun 2022 at 14:49) 09/06
97
+1
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 131,60%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 9/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Till Bethard
Querrey på gräs, då ska man hålla uppsikt. Vi pratar om en av de bästa grässpelarna i världen de senaste 10 åren någonting, och nu kan han ha hittat formen.

34 år gammal nu Querrey och han har varit värdelös länge. Han är inte längre rankad bland de hundra bästa i världen och senast han gjorde något vettigt var väl egentligen förra grässäsongen när han var i final i den svaga turneringen på Mallorca. 

Just det är inte helt oviktigt här. För om man ska vara helt ärlig, Querrey är ingen bra spelare längre, och jag tror knappt han själv känner att han är konkurrenskraftig på andra underlag. Men gräs är något annat. Där förvandlas han normalt fina men inte tillräckligt fina serve till ett stort vapen och hans ryckiga, snabba svingar passar så bra för gräs att han på det här underlaget inte är mer osäker än någon annan.

Här Nakashima som motståndare. En mycket bättree spelare numera, Nakashima men begränsad gräsrutin på honom och när man tänker på hur den här matchen troligen blir, det luktar Querrey lång väg. Nakashima kommer inte få alls den effekt han vill få av att han i grunden är så mycket bättre än Querrey i spelet. 

Querrey har den här veckan redan visat form också. Han har krossat två andra föredettingar, Tomic och Haase men gemensamt för dem att de båda också är jätteduktiga på gräs, så att han kört över dem och knappt tappat poäng i egen serve, det är starka papper.

Det är möjligt att jag är defensiv i värderingen här. Jag tror egentligen att Querrey bara vinner.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback