Reklam

Salzburg - Real Sociedad: Över 3,0 Mål

Matchcenter
22 februari 2018 at 21:05 - Fotboll, Europa - UEFA Europa League
Red Bull Arena
22 feb 2018 at 16:01 (Uppdaterad 22 feb 2018 at 22:58) 22/02
61
0
Chance (over-exact-under): 35-34-31%
Spelvärde: 106,45%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Returmöten av Europa League under torsdagskvällen och det innebär match på Red Bull Arena där Salzburg tar emot Sociedad. Målkalas i första mötet och jag tror vi kan få se en hel del mål även i kväll.

Salzburg har satt sig i en väldigt fin position inför den här returen då laget spelade 2-2 på Anoeta för en vecka sedan. Kvitteringen kom med endast sekunder kvar av matchen och det var inhopparen Takumi Minamino som satte dit den. Fördel Salzburg från start men jag tror absolut inte att vi får se något defensivt spel från hemmalaget här. De lever väldigt mycket på sina offensiva styrkor och lär därför inte backa hem och spela på något oavgjort resultat. Defensivt var jag dock inte imponerad av Salzburg i det första mötet och till kvällens match har man dessutom en del bekymmer. Varken Marin Pongracic eller Duje Caleta-Car kommer till spel och dessutom sätter vi frågetecken för Stefan Lainer. Det kan straffa sig mot offensivt skickliga spanjorer.

Real Sociedad har gått tungt i La Liga den här säsongen och får nu hoppas på Europa League för att rädda upp säsongen lite. Uppförsbacke inför returen men La Real stod för en bra insats i första mötet och kan nog skaka om Salzburg här. Framåt så gillar jag verkligen Sociedad och de har gjort det bra i den offensiva biten denna säsong med ett snitt på nästan två mål per ligamatch. Med en blygsam tabellplacering hemma i Spanien kan vi då räkna ut att försvarsspelet inte varit lika lysande. De snittar nästan två insläppta mål per match och precis som hos Salzburg har de en del bekymmer inför kvällens möte. Sedan tidigare har de sålt Inigo Martinez till Athletic Bilbao och hans ersättare, Hector Moreno, har åkt på en skada och kommer inte till spel i afton. Någonting som givetvis gynnar överspelet.

Talar för spelet:

  • Första mötet bjöd på fyra mål och det fanns faktiskt tillräckligt heta chanser för ett par mål till i matchen. Bland annat så prickade Sociedad ribban.
  • Sociedad snittar nästan exakt två mål framåt per match den här säsongen, men de har även samma snitt när vi pratar insläppta mål.
  • Så länge vi inte har 2-2 på resultattavlan så måste något av lagen kliva på framåt i jakten på mål. Det borde ge oss en öppen matchbild.
  • Defensiva bekymmer hos båda lagen då Salzburg saknar Marin Pongracic samt Duje Caleta-Car och Sociedad kommer till spel utan Moreno.

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback