Reklam

Salvatore Caruso - Brandon Nakashima: 1

Matchcenter
5 mars 2020 at 20:25 - Tennis, Challenger
5 mar 2020 at 12:37 (Uppdaterad 5 mar 2020 at 21:46) 05/03
73
0
Chans (1-2): 36-64%
Spelvärde: 167,40%
Lägsta spelbara odds: 2,78
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Turnering: Challenger Indian Wells. Underlag: Hardcourt.

Han är riktigt, riktigt bra, Nakashima. Född 2001, redan en av de bästa på challengertouren och han kommer klättra enormt mycket på rankingen i år.

Men är han redan nu runt 40 i världen? 

Det vore fullkomligt sensationellt om han var det efter att bara ha spelat några få proffsturneringar och det vid 18 års ålder. 

Jag skulle säga att nej, han är inte det.

Han har en jäkla kapacitet och har slagit bra spelare senaste veckorna, men han har också förlorat mot lite svagare spelare i år. 

Kozlov, Young, och Mmoh är tre av spelarna han förlorat mot i år. Tre spelare som i min värld är märkbart sämre än Caruso som han möter här, och med tre såna förluster på bara några få turneringar, är det överhuvudtaget möjligt att värdera Nakashima som man gör här? Jag har i alla fall mycket svårt att förstå det.

Caruso är 100 i världen, extremt stabil, och man vet vad man får. Gör Nakashima en bra match så vinner han absolut. Han har visat att han har kapacitet att slå bättre spelare än Caruso.

Kan bli problem för Nakashima

Men jag är inte helt övertygad om att detta kommer passa Nakashima särskilt bra. Caruso är väldigt seg och jobbig att möta och Nakashima har nog inte mött jättemånga såna här motståndare hittills. Jag tror han kan få problem.

Oddset på Caruso bara måste testas i alla fall. Han tog en helt okej seger i första rundan här och ja, han känner sig nog inte chanslös direkt om man säger så.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback