Reklam

Säsongsspel: Över 5,5 Mål - Speltips & Rekar

6 augusti 2022 at 13:30 - Fotboll, England - Premier League
4 aug 2022 at 21:04 04/08
17
0

Premier League

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 111,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Betsson Till Betsson

Det snackades om Juventus bland annat för Bobby Firmino men nu ser det ut som att han blir kvar för en åttonde säsong i Liverpool. Jag tror han har stora möjligheter att lösa den låga mål-linan på 5.5 i Premier League.

Som stor Liverpool-supporter var jag nog inte ensam om att bli sjukt glad av att höra Bobby skulle stanna. Bli av med båda Sadio och han hade varit tufft för hjärtat men nu blev det ej så och känslan säger att det kan bli riktigt bra.

Det var en tuff säsong för brassen i fjol som var borta stora delar pga skada. 20 framträdanden blev det i PL varav 9 från start och inte så konstigt att han endast hamnade på 5 PL-mål, vilket är det svagaste under hans tid i klubben.

Jordan Henderson har hyllat Bobbys återkomst och säger att han ser ut som en helt ny spelare samt kommer bli en ”massive boost” för laget.

Hård konkurrens visst men det ska spelas otroligt mycket matcher och med tanke på att Liverpool spås göra uppåt 100 mål den här säsongen så känns den här låga linan väldigt behaglig. Håller han sig skadefri kommer det bli mycket speltid är min tro.

Över 5.5 mål för Roberto Firmino i PL till 1,86 spelas hos Betsson.

Tippa med hjärtat är jobbigt men man har en rätt så fin känsla inför säsongen. Riktigt bred och fin trupp som visat klass under försäsongen. City ska väl vara favoriter men till runt 3,00 är det lockande att klicka mitt kära Reds.

Finns en del andra intressanta spel som till exempel Andy Robertson Över 6.5 assist. Han är en maskin och senaste fyra PL-säsongerna har han löst 11, 12, 7 och 10.

Mo Salah gjorde 13 assist förra säsongen och nu har vi linan på 8.5 till 1,86.

  • 500kr insättningsbonus
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Feedback