Reklam

Ryssland - Turkiet: Draw no bet: 1

Matchcenter
5 juni 2018 at 18:00 - Fotboll, Träningsmatch, landslag
VEB Arena    Ovidiu Hațegan
4 jun 2018 at 19:23 (Uppdaterad 6 jun 2018 at 08:32) 04/06
37
0
Chans (1-X-2): 50-30-20%
Spelvärde: 104,00%
Lägsta spelbara odds: 1,40
Units: 7/10
Hit/Miss:
Betser Spela nu hos Betser

Sista träningsmatchen innan VM för Rysslands del. En värdnation som har väldigt mycket att bevisa efter tre svajiga träningslandskamper, visserligen mot tufft motstånd.

Senast spelade de mot Österrike på bortaplan. Ett Ryssland som hade väldigt svårt att skapa målchanser och slutade i 1-0 förlust. Innan det hade de Frankrike och Brasilien på hemmaplan. Två tuffa matcher som också där slutade i förlust och fick spela mycket försvar i matcherna

Nu dags för Turkiet, en lite mer lämplig uppgift. Jag hoppas på att se ett mer offensivt Ryssland som förhoppningsvis får igång sin målproduktion. Ryssland har inte någon riktigt given målskytt i laget och jag hoppas på att någon kliver fram och tar den rollen mot Turkiet, kanske Smolov eller Dzyuba? 

Motståndet Turkiet har inget VM att se fram emot. De kom på fjärde plats i gruppen efter att ha blivit utslaget av bl.a. Island.

Det är stor skillnad på om Turkiet har hemma eller bortaplan. Om matchen hade spelats i Turkiet hade Turkiet haft favoritskapet enligt mig. De är alltid oavsett motstånd väldigt starka på hemmaplan på Atatürk. Men nu spelas den i Ryssland. Ett Ryssland med väldigt mycket press på sina axlar och ett Turkiet som inte har något att spela för. Fördel Ryssland och spelar dem draw no bet till 1,48.

 

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback