Reklam

Ryssland - Sverige

3 februari 2016 at 18:00 - Annan
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Som du kanske känner till så pågår det ett rafflande VM i Bandy just i detta nu. Världsmästerskapet hålls i Uljanovsk i Ryssland, och självklart är hemmanationen en av två potentiella vinnare av turneringen. Vid sidan om Ryssland så kämpar nämligen Sverige som enligt tradition är de två lag som brukar göra upp om VM i Bandy. Dessa två lag drabbas ihop idag då sista matchen i gruppspelet ska avgöras. Både Ryssland och Sverige är mer, eller mindre klara att gå vidare från sin grupp, efter att både lagen lyckas slå konkurrenterna Finland och Kazakstan tidigare i veckan.

Båda lagen som gör upp i kväll har visat prov på god form vid sin två senaste matcher, något som ger bra förutsättningar för att det ska bli en bra gruppfinal ikväll. Placeringen i gruppen är värdefull. Det kommer nämligen att ge ett på förhand enklare motstånd i semi-finalerna. Däremot bör varken Ryssland eller Sverige vara rädda för vilken motstånd som de ställs emot i semi-final. Det är egentligen redan skrivet i sten att både Sverige och Ryssland kommer att stå i final. I den andra gruppen spelar länder som Lettland, Norge, USA och Vitryssland. Länder som ligger långt efter Sverige, Ryssland och Finland i Bandy.

Vårt speltips

Hjärtan säger självklart Sverige, men hjärnan säger nog tyvärr Ryssland. Ryssarna har visat mycket god form redan innan, och under själva VM. Sedan efter att de med ett imponerande spel besegrade Finland tidigare i turneringen, så tror vi att Ryssland är ett snäpp för vassa för Sverige. Därför kommer vi att tyvärr satsa mot Sverige. Oddsen som vi presenterar här nedanför kommer från Redbet.

1. Ryssland vinner matchen - 1.70 X. Matchen slutar oavgjort - 5.60
2. Sverige vinner matchen - 2.62

Se mer Bandy-VM

Denna match är den sista för gruppspelet i VM 2016. Det betyder att lagen sedan går vidare mot lag från turneringen andra grupp. Denna match, och alla de kommande finalmatcherna kommer att sändas på Kanal 5.
  • 500 kr i riskfritt spel hos Redbet!
  • Bra sportutbud
  • Svenskt bolag
Feedback