Reklam

Ryssland - Saudiarabien: Ryssland - Över 1.5 mål

Matchcenter
14 juni 2018 at 17:00 - Fotboll, VM
Luzhniki (neutral)    Néstor Pitana
12 jun 2018 at 20:36 (Uppdaterad 14 jun 2018 at 17:47) 12/06
91
0
Chans: 60%
Spelvärde: 104,40%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Det har äntligen blivit dags för VM-slutspelet och först ut är värdnationen Ryssland mot Saudiarabien. 

Ryssland har inte behövt kvala in till VM för att man är värdnationen och därför har  det inte varit lika lätt att följa laget på samma sätt som man följt de andra lagen som har kvalat in. Istället har jag följt Ryssland lite i träningsmatcherna de senaste veckorna. I de två senaste matcherna mot Österrike och Turkiet har Ryssland inte direkt imponerat, men jag tycker ändå att man gjorde en ganska så bra insats mot Turkiet. Trots att man bara gjorde ett mål i den matchen så tycker jag personligen att Ryssland spelade rätt så bra offensiv fotboll. 

Saudiarabien har är på förhand redan borträknade av i stortsett alla. Men faktum är att Saudiarabien gjort bra ifrån sig i många vänskapsmatcher den senaste månaden. Två resultat som sticker ut är 2-1 förlusterna mot Italien och Tyskland. 

Speltips:

Ryssland har stor press på sig att gå vidare från gruppspelet och då ska Saudiarabien bara besegras och då helst med fler än ett mål för att skapa sig bättre målskillnad, som kan bli det avgörande när gruppen summeras. Saudiarabien spelar helt utan press och efter det man sett mot Italien och Tyskland så är det inte helt omöjligt att man chockar ryssarna genom att ta ledningen i matchen, eller att man åtminstone gör ett mål i matchen. Hur det än utspelar sig så tror jag ändå att Ryssland med 80 000 patriotiska hemmafans i ryggen kommer mäkta med att göra två mål i matchen, mot ett Saudiarabien som har försvaret som sin svagaste lagdel. Mitt spel blir Ryssland över 1.5 mål och det spelar jag hos Bethard till 1.74 gånger pengarna.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback