Reklam

Ryssland - Kroatien: Båda lagen gör mål: Ja

Matchcenter
7 juli 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Fisht Olympic Stadium (neutral)    Sandro Ricci
7 jul 2018 at 11:55 (Uppdaterad 7 jul 2018 at 20:48) 07/07
25
0
Chans: 50%
Spelvärde: 117,50%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook

Ryssland har precis som vårt kära Sverige presterat över förväntan i VM. Man tog sig enkelt genom gruppspelet och slutade tillslut på andra plats bakom Uruguay som vann mötet de emellan i sista rundan av gruppspelet. En andra plats i gruppen innebar att Ryssland skulle få möta Spanien i åttondelsfinalen. Efter 120 minuter slutade matchen 1-1 och fick då avgöras på straffar, där Ryssland drog det längsta strået och tog sig vidare till kvartsfinalen. 

Kroatien har tillsammans med Belgien importerat mest på mig. Det ser tryggt ut på varje position. Backlinjen har visat sig vara stabilare än väntat, mittfältet har kanske varit det starkaste i hela VM och offensivt har Ante Rebic och Ivan Preisic ständigt varit oro för alla motståndare. 

Speltips:

Kroatien har hittills gjort mål i alla sina matcher i VM och Ryssland har gjort detsamma, förutom i matchen mot Uruguay, där man aldrig fick hål på VM:s kanske bästa försvar. Jag tror att vi kommer få se mål från båda håll idag. Kroatien hotar hela tiden med Perisic och Rebic på vardera kant. Det kommer fina inlägg från båda kanterna men även smörpassningar centralt via Modric och Rakitic fram till nickspecialisten Manduzukić. Ryssland har publiken bakom sig och bara det kan hjälpa så mycket i det här läget som Ryssland befinner sig i. Matchen kommer styras av Kroatien och Ryssland kommer försöka såra de på fasta situationer och kontringar. Jag tror att det kan bli tidigt mål i matchen och att det då får fart på matchen, vilket tillslut kommer resultera i att båda lagen gör mål. Det blir mitt spel till 2.35 hos Betfair.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback