Reklam

Ryssland - Egypten: (AH: -0,5) 2

Matchcenter
19 juni 2018 at 20:00 - Fotboll, VM
Saint Petersburg Stadium (neutral)    Enrique Cáceres
18 jun 2018 at 11:21 (Uppdaterad 19 jun 2018 at 21:52) 18/06
51
0
Chance (1-X-2) including handicap: 40-0-60%
Spelvärde: 109,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard

Premiärmatchen gick precis så bra som alla ryska fans hade önskat sig. 5-0 mot ett urdåligt Saudi Arabien betyder att Ryssland leder gruppen med en mycket stark målskillnad. Jag är dock av uppfattningen att resultatet 5-0 mer beskriver Saudi Arabiens icke förmåga att spela fotboll, snarare än Rysslands skicklighet att göra detsamma. Nu ställs man mot Egypten, ett Egypten som stod upp bra emot Uruguay. Ett sent mål ifrån Uruguays sida gjorde dock att Egypten nu är tvungna att gå för vinst här, något man gör med en viss Salah tillbaka i startelvan.

 

Talar för spelet:

  • Mo Salah tillbaka i Egypten och gissa om han kommer vara spelsugen. Trots hans frånvaro så stod Egypten för en bra insats mot Uruguay och när man nu får sin största stjärna med i matchen så ska man ha en god chans till minst en poäng mot Ryssland.
  • Rysslands match mot Saudi Arabien säger egentligen mer om hur dåliga de sistnämnda var. Jag tror Ryssland kommer få det betydligt tuffare här, dessutom utan en av sina stjärnor som utgick skadad i förra matchen.
  • En otroligt viktig match för båda lagen det här där en vinst hade varit blytung. Kan öppna upp för en svängig match och det är ett spel som jag tror gynnar Egypten mer än Ryssland.
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback