advert

Ryan Harrison/Michael Venus - Andre Begemann/Jan Lennard Struff: 2

Matchcenter
5 juli 2017 at 14:50 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
5 jul 2017 at 08:33 (Uppdaterad 5 jul 2017 at 17:40) 05/07
2
0

Chans (1-2): 61-39%
Spelvärde: 117,00%
Lägsta spelbara odds: 2,56
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Turnering: Wimbledon. Underlag: Gräs.

Man kan lugnt säga att Harrison/Venus blivit överskattade efter sin titel i Franska öppna. Visst ska en sån sak vägas in, men det måste finnas någon måtta i det. De är väldigt utsatta favoriter här.

De slog inte särskilt många bra par i Franska öppna och segern ska därmed värderas därefter. I grunden är Venus en dubbelspelare som kämpar för att få vara med på atp-touren och Harrison kan spela dubbelturneringar på sin singelranking. I dubbel är han egentligen ingen jättehöjdare. Sen har de verkligen hittat varandra och även om Harrison helst spelar från baslinjen, de ska kunna behärska gräs relativt bra men nja, jag tycker fortsatt det finns stora frågetecken kring om de verkligen är så bra som deras resultat indikerar.

Vårt tyska par är i grunden jämbördigt med det här motståndet. Struff är precis som Harrison singelspelare. Struff lite bättre i singel, i dubbel är de ungefär jämna. Begemann numera ett litet snäpp svagare än Venus, men vårt par är å andra sidan mer samspelta. 

Harrison/Venus ska förstås vara favoriter på sina resultat på sistone, men de är helt enkelt alldeles för stora favoriter.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback