Reklam

Ronnie O'Sullivan - Oliver Lines: (AH: -2,5 Games) 1

12 november 2019 at 20:00 - Snooker, Ranking Events
12 nov 2019 at 18:45 (Uppdaterad 4 dec 2019 at 18:30) 12/11
12
0
Chance (1-X-2) including handicap: 75-0-25%
Spelvärde: 112,50%
Lägsta spelbara odds: 1,33
Units: 8/10
Hit/Miss:
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Northern Ireland Open på snookerschemat den här veckan, en öppen och rolig turnering där det brukar kunna bli en skräll som mästare. Men här i förstarundan blir det favoritseger. Och det med besked.

Ronnie O'Sullivan spelade okej förra veckan i Champions of Champions, men det syntes att han inte var helt taggad. Då var det uppvisningsturnering (visserligen med mängder av prispengar )och nu är det rankingtävling. Jag tror det gör skillnad nog för att han ska söka revansch.

Om O'Sullivan är världens bästa snookerspelare genom alla tider så har vi... något helt annat i den andra ringhörnan i den här matchen.

Den som anstränger sig minns att Oliver Lines bara för några år sedan var ungefär lika bra som Jack Lisowski, och att var en av dem som ansågs utmana kineserna i decennier framöver.

För att inte trycka ner Lines, vars pappa Peter förresten fortfarande spelar på proffstouren (och är bättre rankad än sonen), kan vi summera hans form genom att titta på de tio senaste matcherna. Han har förlorat nio av dem. Nio! Jag visste att det var dålig, men inte så här illa.

Jag tror det finns goda chanser för att Ronnie "The Rocket" vill skölja undan den här matchen riktigt, riktigt fort.

Spelet är Ronnie O'Sullivan att vinna med tre frames eller mer. Det vill säga med 4-0 eller med 4-1.

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback