advert

21/02, Roma - Palermo

Sön 21 feb 2016 at 18:17 - Fotboll, Italien - Serie A
7 apr 2017 at 14:20 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Dag: söndag den 21:e februari

Tid: 20:45

Plats: Stadio Olimpico

Det är dags för den 26:e omgången Serie A. Roma som för tillfället ligger på en femte plats i tabellen tar emot 16:e placerade Palermo på hemmaplan. Roma kommer senast från en 2-0 förlust i Champions League då de mötte Real Madrid på hemmaplan. Även Palermo åkte på en förlust i sin senaste match, 3-1 mot Torino.

Roma gör en helt okej säsong så här långt de har bara 11 poäng upp till serieledande Juventus. Deras offensiv har varit mycket imponerande i år då de har blivit 47 mål totalt. Lagets bästa målskytt är mittfältaren Miralem Pjanic med sina åtta fullträffar. Defensiven har varit helt okej då de har släppt in 27 mål. Ett stort avbräck till denna match är att mittfältaren Daniele De Rossi är vadskadad och kommer vara borta till mitten av mars.

Det har varit ett turbulent år för Palermo med många tränar byten. En som har gjort det riktigt bra i år är den svenske Mittfältaren Oscar Hiljemark som har spelat alla matcher och stått för fyra mål. Defensiven har dock varit under all kritik, hela 46 insläppt mål har de blivit. Framåt har de snittat ett mål och det är för lite om man släpper in så mycket mål.

Senast lagen möttes i var i oktober förra året och då vann Roma med hela 4-2 på bortaplan.

Mitt Speltips. 
Att Roma ska vinna denna match känns säker så och oddset är väldigt lågt. Så vi kör att Roma börjar med -1 och vinner matchen och det ger ett odds på 1.78 hos unibet. Ett bra odds då de känns väldigt troligt att Roma kommer vinna matchen med två mål. De möter även ett lag som släpper in väldigt mycket mål.
Feedback