Annons

Speltips : Roma - Juventus: Under 2,25 Mål

Matchcenter
5 mars 2023 at 20:45 - Fotboll, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Fabio Maresca
1 mar 2023 at 08:50 (Uppdaterad 5 mar 2023 at 22:44) 01/03
5
0

Serie A - Omgång 25

Chance (over-exact-under): 30-35-35%
Spelvärde: 107,28%
Lägsta spelbara odds: 1,57
Bet: 4
Hit/Miss: 1-0
10bet Till 10bet
Vi rekar stormötet i Serie A denna söndag där Juventus gästar Roma på Stadio Olimpio.

Roma fortsätter jaga topp fyra

Det är jämt i toppen av Serie A och många klubbar är med och slåss om Europaplatserna. Roma är en av dessa klubbar och helgens möte mot Juventus kan komma att bli mycket viktigt.

Även om det är långt kvar av säsongen brukar dessa stormatcher kunna ge energi till det vinnande laget. I dagsläget ligger Mourinhos gäng femma med en poäng upp till lokalrivalen Lazio.

Ser vi till samtliga turneringar är Roma inne i en riktigt bra period med åtta vinster på de nio senaste matcherna. Ser vi enbart till ligan har det gått något sämre där man bara har tagit sju poäng på de fem senaste.

Tammy Abraham som gjorde stor succé med 17 mål förra säsongen har bara hittat nätet sex gånger hittills och många fans hoppas att han kommer igång på allvar snart. Paolo Dybala däremot har hittat rätt och står på 8 mål samt 6 målgivande passningar denna säsong.

Roma som är knappa favoriter skulle verkligen behöva tre poäng för att inte halka efter i kampen om Champions League.

Juventus har visat karaktär efter poängavdraget

För ett par veckor sedan åkte Juventus på ett riktigt tungt poängavdrag där man förlorade hela 15 poäng. Man kan säga vad man vill om ledningen i Juventus, men spelarna som kämpar på planen har sannerligen inget med allt fiffel att göra.

Faktum är att Juventus hade legat tvåa i tabellen utan poängavdraget, vilket hade varit imponerande med tanke på den tröga starten. Verkligen är dock att den gamla damen ligger åtta med bara 32 poäng och långt upp till Europaplatserna.

Även om det förmodligen inte blir någon topplacering denna säsong har laget visat enorm karaktär och gjort det riktigt bra efter poängavdraget. På de fem senaste matcherna i ligan har Juventus tagit 10 poäng och bara Bologna (!) samt Napoli har tagit fler poäng under samma period.

Di Maria visade klass i mötet mot Nantes i Europa League senast då han stod för ett hattrick varav ett mål var riktigt vackert. Allt Juventus gör resten av denna säsong har betydelse för framtiden och kommer ge Roma en bra match.

Speltips Roma - Juventus

Båda lagen är kvar i Europa League och har goda chanser till att faktiskt vinna hela turneringen. Juventus har dock inte så mycket att gå för i ligan och kommer satsa allt på cupen för att rädda säsongen.

Hemmalaget har samtidigt stora möjligheter att hamna topp fyra och därmed nå Champions League till nästa säsong. Avslagen match att vänta? Mja… Mr. Mourinho en defensivt lagd tränare som hellre vinner med 1-0 än 4-1.

Roma förlorade veckans match mot jumbon Cremonese med 2-1, vilket är pinsamt såklart och visst lär "Mou" göra allt i sin makt för att rädda upp situationen med en toppinsats denna söndag. Fokus defensiven känns dock givet.

Juventus slog till slut Torino i veckans derby med 4-2(!). Lätt att luras in i att även nästa match ska bli målrik men jag tror som sagt helt tvärtom. 0-0 eller 1-1?

Mitt speltips blir att matchen slutar med under 2,25 mål asian line.

För mer odds och statistik se Matchcenter.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback