Reklam

Roma - Inter: Draw no bet: 2

Matchcenter
2 december 2018 at 20:30 - Fotboll, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Gianluca Rocchi
30 nov 2018 at 10:23 (Uppdaterad 2 dec 2018 at 22:24) 30/11
40
0
Chans (1-X-2): 20-40-40%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 1,50
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-2
William Hill Spela nu hos William Hill

Inter kan vara på väg att göra sin bästa säsong på nästan tio år om man fortsätter som man gjort hittills. Roma är däremot i stort behov av en seger om man inte ska falla ytterligare i tabellen.

LÄGET I LAGEN

För knappt två månader sedan såg det ut som att Robin Olsens Roma skulle kunna hänga på i toppen av Serie A. Men, flera sämre resultat har gjort att man i dagsläget inte ligger bättre än sjua och med tanke på att det är oerhört jämnt riskerar man att ramla ner på undre halvan om man inte börjar vinna. På de senaste fem matcherna har det nämligen bara blivit en seger.

Efter en svajig inledning på säsongen har Inter verkligen lyft sig och är nu uppe på en tredjeplats bara en poäng bakom tvåan Napoli. En bidragande orsak är förstås att Mauro Icardi fått fart på målskyttet. Hittills under säsongen har argentinaren gjort sju mål i Serie A.

MATCHEN

Med tanke på hur det sett ut den senaste månaden är det en hel del som talar för Inter och betydligt mindre som talar för Roma i den här matchen. Framför allt eftersom Inter vunnit åtta av de nio senaste matcherna. 

Dessutom är Inter i målform. Hela tolv mål på de fyra senaste matcherna, samtidigt som man hållit nollan i tre av dessa. Tipset blir därför att Inter tar hem det här, men eftersom Roma ändå är ett bra lag hemma på Olimpico säkrar vi upp med pengarna tillbaka vid oavgjort. Bäst odds hittar vi hos William Hill som bjuder 1.85 gånger pengarna för den kombinationen.

Speltipset: Seger för Inter och pengarna tillbaka vid oavgjort till 1.85 hos William Hill

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback