advert

Rögle BK - Malmö IF: (AH: 0,0) 1

Matchcenter
19 december 2017 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
19 dec 2017 at 15:59 (Uppdaterad 22 dec 2017 at 23:13) 19/12
47
0

Chance (1-X-2) including handicap: 36-21-43%
Spelvärde: 104,16%
Lägsta spelbara odds: 2,19
Units: 4/10
Hit/Miss: 2-3
10Bet Spela nu hos 10Bet
Efter landskampsuppehåll så drar SHL igång igen och spelar 2 omgångar innan julfirandet. Derbydags i Skåne, och senast de här lagen möttes var det kanske den mest underhållande och "sjukaste" matchen så långt i SHL som vi fick se. 8-7 eft förl. till Rögle då. Tycker Malmö blivit alldeles för stora favoriter här. Det här blir en mycket jämn drabbning igen och Rögle har alla chanser att ta den här. AH 0,0 hos 10bet spelas, med strax under medelinsats, oddset 2,31

Talar för spelet:

  • Rögle är ett helt annat lag nu, än vad de var senaste mötet mellan lagen, då vann ändå Rögle till slut efter en underhållande och märkligt svängig match. Nu har man fått in The Abbotts i sin organisation, och de har betytt mycket för hela föreningen. Det tummas inte på någonting längre och laget är dessutom i stort poängbehov för att om möjligt haka på Karlskrona och Mora. Det fäller avgörandet idag.
  • Skade och frånvaroläget i lagen är följande: Rögle saknar backarna Alexander Younan och Kevin Gagné, sen är Lucas Elvenes med JVM-laget och Filip Karlsson långtidsskadad. Ville Kolppanen utlånad till Södertälje. Malmö har avbräck på Christopher Nihlstorp, Niklas Arell, Erik Andersson, Nichlas Hardt och Erik Forssell. Men Oscar Alsenfelt, Robin Alvarez och Max Görtz ser ut att vara åter efter skador. Liten fördel Rögle där på frånvaroläget.
  • Trots att Rögle ligger sist så är det här en helt annan förutsättning, derby och hemmaplan, och då spelar varken tabell eller form så stor roll. Den här matchen vill alla vinna, och min förhoppning är att tränare Abbott med kollegor har ingjutit vad som krävs i Rögles spelare. De vet att de kan, har gjort bra matcher på slutet med uddamålssegrar mot HV71 och Frölunda och knappa förluster mot Skellefteå och HV71. Nu är man bättre organiserade än vad man varit under första delen av säsongen. Då är glappet mellan Rögle och Malmö spelmässigt inte lika stort längre.

Talar mot spelet:

  • 3 raka bortasegrar för Malmö säger en del, Frölunda, Örebro och Färjestad är starkt.
  • Att Malmö får tillbaka viktiga spelare ikväll, som säkert är extra spelsugna efter lång frånvaro. Det kan fälla avgörandet

Oddsen:

På tok för stora favoriter tycker jag Malmö blivit på 1X2 marknaden, men vi väntar oss en fortsatt jämn drabbning. Kanske inte lika målrik som senast men inte omöjligt den går över 5,5 trots allt. AH 0,0 är intressantast just nu, 2,31 på 10bet är godtagbart för att spela runt medelinsats på. Tror att chansen att oddsen sjunker på hemmalaget närmare matchstart är rätt stor.

 

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback