Reklam

Rögle BK - Malmö IF: Mål innan 09:59

Matchcenter
4 oktober 2018 at 19:00 - Hockey, Sverige - SHL
3 okt 2018 at 20:19 (Uppdaterad 9 okt 2018 at 08:58) 03/10
50
0

SHL

Chans: 59%
Spelvärde: 107,97%
Lägsta spelbara odds: 1,69
Units: 6/10
Hit/Miss: 10:37
Unibet Spela nu hos Unibet
Säsongens första derby mellan Rögle - Malmö. Ett hungrigt och laddat hemmalag som fortsatt står utan seger efter fyra omgångar. Malmö svarar med att det ska bli full fart direkt!

Säsongsinledningen har inte alls varit den som Rögle önskade. Fyra raka förluster och enbart fyra mål gjorda på dessa matcher. 
Skillnad är det för motståndarna Malmö som tagit poäng i fyra av fem omgångar, varav tre segrar. Ett Malmö i gott slag och vill ta tag i taktpinnen direkt i slaget om Skåne. 

Vad talar för ett tidigt mål:
► Galna möten förra säsongen. Det tenderade att bli rejäla målkalas i derbyna förra säsongen. Totalt föll det trettiotvå mål på dom fyra mötena. GALET målsnitt! Anmärkningsvärt är att första målet föll innan tio minuter var spelade i tre av fyra bataljer.
I Lindab Arena har tre av dom fyra senaste mötena slutat med mål innan klockan slagit 10:00.
► Mål har fallit tidigt hos båda lagen i säsongsinledningen. Av Rögle's fyra matcher har det blivit minst ett mål i första perioden i samtliga matcher, varav mål innan första tio i två matcher.
Malmö är inte mycket sämre med mål i första perioden i tre av fem matcher och minst ett mål innan första tio i två av dessa fem matcher. 
► Derby derby derby. Ett rejält laddat möte. Ett hemmalag som börjar tenderar att bli desperata och vill verkligen inte fortsätta förlora. Fyra raka förluster påminner en hel del likt fjolårssäsongen och det förstörde drömmen om slutspel. Rögle spelar fartfyllt med offensiven i fokus och gästerna kommer till spel med gott självförtroende harmoni i truppen.
Båda lagen går framåt och med full salong kommer inget av lagen backa bakåt i starten av matchen.

Vad talar emot:
► Offensiven sprudlar inte hos något av lagen. Med ynka fyra mål gjort av Rögle på lika många matcher är målgörandet långt ifrån bra.
Malmö har blandat och gett och trots det blivit fyra mål gjorda i två av fem matcher är totalen ändå bara elva mål. Knappt två mål framåt per match.
► Defensiven är god hos Malmö. Med enda åtta insläppta mål är det andra minst insläppta och det trots att Malmö spelat fler matcher än merparten av motståndarna i ligan.
Målvakterna C. Nihlstorp och O. Alsenfelt är riktigt stabila och när dom har sin stopp är dom till större delen omöjliga att göra mål på.

Fullt hus lutar det åt i Lindab Arena. Förra säsongens derby innehöll galna målfester, grinigheter och två lag som verkligen ville vinna. Inget av lagen kommer backa hemåt och kommer inte ge bort något gratis. 
Utvisningarna riskerar att dugga tätt och med mycket utvisningar kommer det falla mål.

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback