Reklam

Roger Federer - Novak Djokovic: 2

Matchcenter
30 januari 2020 at 09:45 - Tennis, USA - Grand Slam |
Rod Laver Arena
29 jan 2020 at 17:41 (Uppdaterad 30 jan 2020 at 12:06) 29/01
71
+2
Chans (1-2): 8-92%
Spelvärde: 106,72%
Lägsta spelbara odds: 1,09
Units: 10/10
Hit/Miss: 0-3
Bethard Spela nu hos Bethard

Semifinal i Australian Open och även om jag alltid säger att matchoddsen aldrig ljuger så här långt in i stora tennisturneringar, här tror jag ändå de ljuger lite grann, för folks sympatier i matchen är så oerhört sneda. Uppskattningsvis 90% av alla som kommer se matchen vill att Federer ska vinna och det påverkar oddsen en del. Det ligger ganska mycket glädjepengar på Federer och det gör att oddset på Djokovic blir för högt.

Problem för Federer

Federer har inte varit bra i sina senaste matcher och förhållandevis lite, eller ja, nästan inget, talar för att han kommer vara tillräckligt bra här. Han har inte riktigt förberett sig inför den här turneringen och han har inte fått till det i matcherna mot svagt motstånd. I sin senaste match hade han också en hel del skadeproblem. 

Djokovic har inte varit som allra bäst hittills men han har ändå bollat gris med sina motståndare samtidigt som Federer haft problem med sina, trots att Djokovic haft klart tuffare motståndare.

Djokovic har kontroll på Federer

Djokovic har haft bra kontroll på Federer i stora matcher på senare år och just nu tror jag att han är så mycket bättre att det ska otroligt mycket till för att det ska gå fel.

Jag tycker inte att Djokovic ska stå i mer än 1,10 här, så att man får 1,16 just nu, för mig är det givet spel.

Passa på att starta ett konto hos Bethard, världens bästa spelbolag för tennis. Bethards odds är överlägsna på alla större tennisturneringar. Just nu en bra bonus också upp till 1000 kronor.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback